Drinčić i Lazović ostaju u Partizanu

Legendarni kapiten crno-belih se dogovorio sa sa čelnicima kluba o nastavku saradnje na još godinu dana, što je novinarima posle sastanka potvrdio i generalni sekretar Darko Grubor.

Fudbal 18.06.2014 | 17:18
Drinčić i Lazović ostaju u Partizanu

Iz Sportskog centra Zemunelo stiže vest koja će zagrejati srca svih navijača Partizana: Danko Lazović i Nikola Drinčić sigurno ostaju među crno-belima i predstavljaće okosnicu ekipe u narednoj sezoni!

Iako je za crnogorskog reprezentativca postojalo interesovanje Makabija iz Haife, a iskusni napadač se nalazio na listi želja grčkog AEK-a, obojica su, ne samo počela pripreme u srpskom vicešampionu, već nemaju ni nameru da napuštaju klub.
"Takva mogućnost više ne postoji ni kod jednog ni kod drugog. Kod Drinčića svakako, a kod Lazovića samo teoretski, jer je takav ugovor, ali posle razgovora sa njim najveće su šanse da Danko bude član Partizana i narednih godina", objavio je šef stručnog štaba Marko Nikolić.

Saša Ilić se dogovorio sa sa čelnicima kluba o nastavku saradnje na još godinu dana, što je novinarima posle sastanka sa legendarnim kapitenom, potvrdio i generalni sekretar Darko Grubor.

Trener Nikolić je rekao da na terenu brzo očekuje i povređenog napadača Nemanju Kojića, ali da javnost ne bi trebala da očekuje spektakularne transfere u prelaznom roku.
"Mi smo većinu poslova završili zimus, ali ako se pojavi bonus igrač koji pravi razliku, reagovaćemo i dovesti ga. Možda nam je potreban još jedan štoper, s obzirom da imamo trojicu."

Zato se postavlja pitanje zbog čega Partizan nije nastavio saradnju sa iskusnim Milanom Obradovićem, kojem je istekao ugovor. Da li je na to uticao sam Obradović, stručni štab ili uprava kluba?
"Nema posebnog razloga, on je igrač koji je dosta pomogao Partizanu i fudbalski i ljudski. Predstavljao je uzor mladim momcima, ali već se nalazi u poznim igračkim godinama i posle razgovora s njim, opredelili smo se da oslobodimo mesto za mlađe igrače."

Trener crno-belih je napomenuo da je od igrača sa pozajmica povratnu kartu u Humsku 1 izvadio samo Branko Pauljević, koji je prošle sezone vrlo dobro igrao za niški Radnički.
"Ostali igrači koji su minulu sezonu proveli na pozajmicama sutra u 11 sati u Zemunelu počinju treninge pod vođstvom trenera Darka Tešovića, po istom programu rada kao ostali prvotimci i oni se nalaze u završnoj fazi sa drugim klubovima po pitanju pozajmica ili transfera. Reč je o Eliomaru, Aškovskom, Kneževiću, Babiću, Saviću i Zonjiću'', zaključio je Nikolić.

Komentari / 0

Ostavite komentar