Извјештај о процјени штете још није завршен

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је у паузи презентације "Процјене потреба за санацијом након поплава у БиХ" у згради Делегације ЕУ у Сарајеву да извјештај о томе још није завршен, пошто су се појавиле одређене недоумице.

Република Српска 18.06.2014 | 16:36
Извјештај о процјени штете још није завршен

Цвијановићева је новинарима нагласила да се морају провјерити сви подаци у вези штете, али и да су представници Републике Српске задовољни оним до чега се до сада дошло у том процесу.

"Као што је речено на данашњем састанку, то је заједничка активност три међународне организације - ЕУ, Свјетске банке и УН, уз учешће свих нивоа власти у БиХ. Велике су штете и тражили смо појашњења, још једном да провјеримо штету за пољопривреду, за стамбени фонд и за изгубљена или угрожена радна мјеста, за шта ће требати још неко вријеме", прецизирала је Цвијановићева.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јузно Воце

18.06.2014 14:38

ПИНОКИО сваким даном све веци и веци, а сви знамо сто је и ста је Пинокију расло:)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

пријатељ

18.06.2014 15:31

Секретарица се заиграла па не зна како да исплива из поплава, логицно када нису имали новац за текуцу бузетску потросњу тразеци арапски кредит 600 милиона марака да презиве по било којим условима. Мозда да се зарати па Миле да потпали своју реторику и ето излаза из поплава.

ОДГОВОРИТЕ