Izvještaj o procjeni štete još nije završen

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je u pauzi prezentacije "Procjene potreba za sanacijom nakon poplava u BiH" u zgradi Delegacije EU u Sarajevu da izvještaj o tome još nije završen, pošto su se pojavile određene nedoumice.

Republika Srpska 18.06.2014 | 16:36
Izvještaj o procjeni štete još nije završen

Cvijanovićeva je novinarima naglasila da se moraju provjeriti svi podaci u vezi štete, ali i da su predstavnici Republike Srpske zadovoljni onim do čega se do sada došlo u tom procesu.

"Kao što je rečeno na današnjem sastanku, to je zajednička aktivnost tri međunarodne organizacije - EU, Svjetske banke i UN, uz učešće svih nivoa vlasti u BiH. Velike su štete i tražili smo pojašnjenja, još jednom da provjerimo štetu za poljoprivredu, za stambeni fond i za izgubljena ili ugrožena radna mjesta, za šta će trebati još neko vrijeme", precizirala je Cvijanovićeva.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Juzno Voce

18.06.2014 14:38

PINOKIO svakim danom sve veci i veci, a svi znamo sto je i sta je Pinokiju raslo:)))

ODGOVORITE
Name

prijatelj

18.06.2014 15:31

Sekretarica se zaigrala pa ne zna kako da ispliva iz poplava, logicno kada nisu imali novac za tekucu buzetsku potrosnju trazeci arapski kredit 600 miliona maraka da prezive po bilo kojim uslovima. Mozda da se zarati pa Mile da potpali svoju retoriku i eto izlaza iz poplava.

ODGOVORITE