СДС Брчко: Од Домића су важнија економска питања

Одлазак градоначелника Анте Домића у Загреб на дочек Дарија Кордића није довољан разлог за његову смјену и покушај рушења власти, став је СДС у Брчком саопштен данас на конференцији за новинаре.

Република Српска 18.06.2014 | 16:00
СДС Брчко: Од Домића су важнија економска питања

Приоритет свих органа и инстутуција мора бити рјешавање проблема хиљада људи који су погођени елементарним непогодама, у складу с једногласном подршком Влади и прихваћеним закључцима Скупштине, порука је СДС свим актерима законодавне и извршне власти у дистрикту.


„У БиХ нема политичке сагласности око ратних дешавања, а примјери сличних поступања изабраних представника сва три народа били су и остаће присутни. Бавити се покушајем смјене градоначелника и промјеном власти у ситуацији када хиљаде људи сваки дан за. Ми се нећемо одазвати евентуалном позиву за сазивање ванредне сједнице Скупштине с циљем смјене Домића и рушења актуелне власти“, рекао је шеф Клуба посланика СДС у Скупштини Брчко дистрикта Ратко Стјепановић и додао да, „уколико има елемената за процесуирање градоначелника у вези с коришћењем службеног возила и возача Владе за пут у Загреб, нека свој посао раде надлежни органи – Тужилаштво и Суд“.  
           
Посланици и чланови Владе из СДС су позвали све актере у власти дистрикта да се хитно и без политизације ангажују на проналажењу свих могућих расположивих средства за приоритетну санацију штета које су у овој елементарној непогоди процијењене на више од 60 милиона марака. 

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗОРО

18.06.2014 12:55

ПУСТИ МЕЂУСТРАНАЧКА ПРЕПУЦАВАЊА РЕШАВАЈ ТЕ ЕКОНОМИЈУ И СТАНДАРД ГРАЂАНА И НЕ КРИЈ ТЕ СЕ ИЗА НАЦИОНАЛИЗМА ,НАРОД ВАС ЈЕ ПРОКУЖИО,САМО ЕКОНОМИЈА И РАЗВОЈ.

ОДГОВОРИТЕ