Начелник Пала угостио ученике генерације

Начелник општине Пале Миодраг Ковачевић угостио је четири ђака генерације из три основне и једне средње школе са подручја ове локалне заједнице.

Република Српска 18.06.2014 | 13:48
Начелник Пала угостио ученике генерације

Ђаци генерације из три основне и једне средње школе са подручја Пала попричали су са начелником ове општине Миодрагом Ковачевићем, који им је том приликом уручио пригодне поклоне.

Захвални на пријему и поклонима, кажу да је до титуле "ђак генерације" било изузетно тешко доћи, али се квалитет, труд и рад исплатио.

И поред тешке финансијске ситуације, општина Пале налази средства за помоћ основним и средњим школама, каже начелник ове локалне заједнице Миодраг Ковачевић.

"Данас сам зажелио успјеха онима који ће студирати и онима који ће кренути у средњу школу и ставио до знања да могу рачунати на своју општину, када испуне услове за стипендију или када одлазе на нека такмичења, спортска или научна", додаје Ковачевић.

Ученици генерације из три основне школе уписали су гимназију, док је ђак генерације Средњошколског центра "Пале" уписала Правни факултет у Београду. Сви током свог даљег школовања могу очекивати помоћ од општине, речено им је на пријему, јер су својим досадашњим трудом и радом то свакако заслужили.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар