Načelnik Pala ugostio učenike generacije

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević ugostio je četiri đaka generacije iz tri osnovne i jedne srednje škole sa područja ove lokalne zajednice.

Republika Srpska 18.06.2014 | 13:48
Načelnik Pala ugostio učenike generacije

Đaci generacije iz tri osnovne i jedne srednje škole sa područja Pala popričali su sa načelnikom ove opštine Miodragom Kovačevićem, koji im je tom prilikom uručio prigodne poklone.

Zahvalni na prijemu i poklonima, kažu da je do titule "đak generacije" bilo izuzetno teško doći, ali se kvalitet, trud i rad isplatio.

I pored teške finansijske situacije, opština Pale nalazi sredstva za pomoć osnovnim i srednjim školama, kaže načelnik ove lokalne zajednice Miodrag Kovačević.

"Danas sam zaželio uspjeha onima koji će studirati i onima koji će krenuti u srednju školu i stavio do znanja da mogu računati na svoju opštinu, kada ispune uslove za stipendiju ili kada odlaze na neka takmičenja, sportska ili naučna", dodaje Kovačević.

Učenici generacije iz tri osnovne škole upisali su gimnaziju, dok je đak generacije Srednjoškolskog centra "Pale" upisala Pravni fakultet u Beogradu. Svi tokom svog daljeg školovanja mogu očekivati pomoć od opštine, rečeno im je na prijemu, jer su svojim dosadašnjim trudom i radom to svakako zaslužili.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar