Срби бољи и од Црногораца

Ватерполисти Србије забележили су и другу победу на завршном турниру Светске лиге, пошто су у Дубаију победили Црну Гору са 14:5 (3:0, 2:0, 5:1, 4:4).

Остали спортови 18.06.2014 | 13:22
Срби бољи и од Црногораца

У редовима Србије, која је јуче победила Кину, најефикаснији су били Душан Мандић са пет голова и Душко Пијетловић са три.

"Резултат је висок, одиграли смо невероватну одбрану посебно у три четвртине. Нису имали решења, тражили су игру која им није донела резултат. Још смо тешки као и они. Нема еуфорије, ово су само припреме за Европско првенство. Овакав резултат ништа не значи, чврсто смо на земљи", рекао је селектор Србије Дејан Савић.

Ватерполиста Филип Филиповић казао је да утакмица није реалан однос снага две репрезентације.

"Ми смо искористили своје шансе они ништа од тога. Добра одбрана је важна. Сутра имамо тежи дан због јаких тренинга. Овде тренирамо и хоћемо да одрадимо утакмице и пробамо да пласманом у финале обезбедимо Светско првенство", казао је Филиповић.

Сидраш Душко Пијетловић је навео да га, после данашњег меч, највише радује добра игра у одбрани.

"Ништа друго није било важно. Нема још праве форме. Задовољан сам, имали смо 10:1. Да ли су калкулисали не знам, али то ме не занима. Идемо до краја и сада смо на добром путу", додао је Пијетловић.

Исто мисли и Душан Мандић.

"Задовољан сам и пријатно изненадјен одбраном. Држали смо једну сјајну екипу на једном голу три четвртине. Напад нам је ишао јер смо самопоуздање добили у одличној одбрани", рекао је Мандић.

Србија се данас у Дубаију састаје са Бразилом.

Коментари / 0

Оставите коментар