59% грађана незадовољно политиком власти

У посједу сам комплетног истраживања ИПСОС-а, које је наручено из СНСД-а и чији резултати су поражавајући по ту странку и њеног лидера Милорада Додика.

Република Српска 18.06.2014 | 14:46
59% грађана незадовољно политиком власти

Режимски медији су објавили да је ИПСОС радио истраживање у мају, у периоду од 13. до 27., односно у сред поплава. Наравно да је то било немогуће учинити, јер је пола Републике Српске било поплављено. У поплављеним подручјима није радила ни фиксна ни мобилна телефонија, а била је немогућа и анкета „лицем у лице“, како је то наведено.


Зато је наводно мајско истраживање ИПСОС-а најобичнија лаж и ријеч је о стероидима, који су требали
напумпати јавно мнење и оправдати тешке грешке власти током поплава.

Стварно истраживање ИПСОС је радио у марту и ти резултати су потпуно поражавајући за СНСД и Милорада
Додика.

Према том истраживању, он губи предсједничке изборе од кандидата СДС-а. Додик би, према ИПСОС-у, освојио 40 посто гласова, док би кандидат СДС-а освојио цијелих 48 посто.

Да Додик лоше стоји, потврђују и следећи резултати до којих је дошао ИПСОС у марту, а који кажу да чак 69% грађана сматра да Додик не води никакву борбу против криминала и корупције, док је само њих 9 посто убијеђено да он то чини.


Такође, тек нешто више од једне четвртине анкетираних (26 посто) сматра да је Република Српска на правом путу, односно да је политика Режима кредибилна и квалитетна, док њих чак 59 посто сматра да РС иде погрешним путем.

„Озбиљна претња властима – 59 посто незадовољних се лако могу окупити око БИЛО КАКВИХ ПРОМЕНА, па и промена власти“, закључио је ИПСОС.

Интересантно је да су власти „заборавиле“ да објаве овај дио истраживања прије неколико дана и тако покажу стварно стање у РС.

СлободанВасковицБлог

Коментари / 23

Оставите коментар
Name

РЕАЛАН

17.06.2014 16:32

БИТИ ЋЕ ЊЕМУ ПОТОП НА ИЗБОРИМА. А ОНДА МОЖЕ ДА ПРИЧА СВОЈЕ ЛОВАЧКЕ ПРИЧЕ У ЗАТВОРУ И МОЛИ СЕ БОГУ ДА НЕ НАЛЕТИ НА ОБОЖАВАОЦА мислим на оне загореле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕРЦЕГОВИНА

17.06.2014 16:41

Па свако иоле нормалан, ко познаје тренутну политицку и економску ситуацију види да са овима на целу не мозе даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

17.06.2014 16:46

Још само да ти незадовољни масовно изађу на изборе и да покажу тада своје незадовољство. Овај народ је жељан промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

17.06.2014 16:50

Наравно СДС побјеђује! Да је Додик паметан не би дизао политичку "прашину", јер губитник нема права да се љути, сем само на себе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола озрен

17.06.2014 16:59

И ста кад додје СДС исто је то све, него бјези из земље главом без обзира нема ту хљеба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан б.лука

17.06.2014 17:58

Ох...коначно се народ пробудио..знаци готов је!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

17.06.2014 18:17

ако бог да овај проценат це до октобра бити јос веци велико хвала БН телевизији сто нам сваки дан буди савјест и доказује ста нам све раде ове резимске кабадахије народ је на ногама и једва цека октобар да овог диктатора на миран нацин отјера у политицку прослост а вјероватно и на мало дузу робију`

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

17.06.2014 19:03

Па нормално да су људи незадовољни, мислим чиме то могу бити задовољни? Шта је то ова власт урадила за народ? Па ни та наводна национална реторика их не може више извући

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

17.06.2014 19:08

95% :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццц

17.06.2014 19:16

Овај је тотално изгубљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

17.06.2014 19:39

А ШТО НИСТЕ ОБЈАВИЛИ И ДАЉЕ О ИСТРАЖИВАЊУ ГДЈЕ СЕ КАЖЕ ДА ДНС ГУБИ ВИШЕ ОД ПОЛА БИРАЧА А ДА СП НЕЋЕ ПРЕЋИ ЦЕНЗУС

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.06.2014 19:59

Овај изварани народ вапи за искреним преокретом, вјерује некој новој политици, вјерује у талас промјена које су напредњаци у Србији покренули. Савез за промјене на челу са СДС-ом има посљедњу прилику да нас спаси од погубне бахате политике главног баје и његових тајкуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неистомисљеник

17.06.2014 20:21

ОВДЈЕ СУ СВИ ИСТОМИСЉЕНИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нова Варос

17.06.2014 22:12

То је било и за оцекивати,јос од локалних избора 2012 године снсд-е је у огромном паду. Каквих 42%, па толико нису имали ни када су били на врхунцу моци 2006 године! Васковицу ако цитас ове коменаре имам једну молбу за тебе? Ако би могао да мало процацкас Глигорица(велику постењацину и борца за правду) да се види ста је он то радио висе од пет година као директор Геоуправе, и како сад одједном прица о криминалу кад му је Леми отео директорку столицу? Одкуда сад толика борба за правду, а пет година је гледао тески криминал и са њима тикве садио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

18.06.2014 06:12

Анкета казе колико јос имамо глупог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОК

18.06.2014 06:32

ЗАШТО ПАДА КРИМИНАЛНИ СНСД?ЗАТО ШТО СУ МУ ПРИЈАТЕЉИ: - Мирослав Мишковић (Делта), оптужен у Србији за милионске проневјере, - Драган Ђурић (Зекстра), под истрагом за милионске проневјере, - Борис Тадић (НДС), особа која је омогућила детаљну пљачку Србије, - Драган Ђилас (ДС), особа коју медији оптужују за милионске проневјере, - Владимир Романов (Литванија), опљачкао из Бирча, уз помоћ власти, преко милијарду марака, - Едвин Навицкас, један од шефова злочиначке организације која је опљачкала Бирач и Балкан инвестмент банку, - Непознати власници Њефтегазинкора, који су опљачкали Рафинерију и из ње извукли око 500 милиона КМ, по принципу “Бирач”, - Горан Томић, (син Драгана Томића, власника СИМПО-Врање), власник Фабрике цијеви Дервента, из које је извукао преко 250 милиона марака и уништио је, - Миле Радишић (Гранд трејд), неправоснажно пресуђен на три године робије, отео, уз помоћ власти, Пицин парк и прогони породицу Вулић, опљачкао Лутрију РС…, - Будо Станковић, кум Милорада Додика, месар по професији и убјеђењу; отео, уз помоћ власти, 392 дунума градског грађевинског земљишта - Слободан Станковић (Интеграл), отео уз помоћ власти стотине милиона буџетских средстава, - Љубо Ћубић, отео уз помоћ власти нешто мање буџетских пара од Слободана Станковића, - Рашид Сардаров, особа коју повезују са руском мафијом, отима од Републике Српске, уз помоћ власти, ТЕ Угљевик и угљенокопе, - Ранко Шкрбић, амбасадор БиХ у Србији, кум Милорада Додика, уништио здравље сопственог народа и уништио здравство РС, - Мићо Краљевић, пресуђени киднапер, - Петар Ђокић, пресуђени криминалац, - Марко Павић, пресуђени криминалац, - Борко Ђурић (ГП Крајина), отео, уз помоћ власти, хиљаде дунума у Бањалуци, вриједних стотине милиона КМ, - Миленко Чичић (Калдера), отео уз помоћ власти неколико стотина милиона буџетских средстава, - Браћа Чоловић (Аква лајф, Караван...), отели уз помоћ власти десетине милиона буџетских средстава, - Гаврило Бобар, извукао из буџета десетине милиона КМ, - Жељко Ковачевић, отео из Електрокрајине десетине милиона КМ, - Ђоко Давидовић, извукао из буџета десетина милиона КМ, - Драган Васиљевић (Фармланд), опљачкао из буџета, уз помоћ власти, десетине милиона КМ, - Драган Праштало (Микроелектроника), опљачкао током фискализације десетине милиона КМ; Тренутно истјерује породице палих бораца и породице бораца на улицу из њихових станова, - Драган Чичић (Змијањепласт), отео из буџета, уз помоћ власти, преко 30 милиона марака кеша, - Емир Кустурица, платио 5.100 и добио 35 милиона, - Пантелија Ћургуз (БОРС), особа која је уништила борачку организацију, - Ранка Мишић (Синдикат), особа која је уништила синдикалне активности и ту организацију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам се Питам

18.06.2014 06:39

Не могу да вјерујем да има јос толико гласацког тијела који подрзава Бајину политику униставања народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

18.06.2014 08:09

Не ваља ста ови раде,односно ниста не раде сем сто себи и својима пуне дзепове.Јадан народ само,не ради позиција ниста,а опозиција хоце на њихово мјесто да и они јос мало напуне дзепове јер ау се истросили за ово времена сто су у опозицији,нико ниста не прица како цемо,ста цемо,како да нам буде боље да радимо да стварамо.Сви само прицају како су добри,а други не ваљају,нико јос није неки економски социјални програм изнио на видјело па да ми (народ) изабере ста му је боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пакујемо се

18.06.2014 09:22

Ко год побиједи, свеједно је, треба паковати кофере и тражити спаса тамо гдје можемо радити и обезбиједити будућност и себи и својима.ситуација је толико грозна да нема те СНАГЕ КОЈА МОЖЕ ПРОМИЈЕНИТИ СТАЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав народ таква власт

18.06.2014 11:46

А колико посто народа би било поштеније и боље да има власт 2 или 3%? Док не схватите да је проблем у вама, бољу власт добити нећете. Ево иду вам октобарски избори. Будите мало реални и размислите имате ли ви могућност да гласате за поштеног, доброг и способног предсједника. Резултат свих можданих напрезања у том смјеру је увијек исти - нема доброг, чак ни просјечног. И то је слика вас самих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Барбара

18.06.2014 12:44

Предсједник би како кажу резултати анкете требао промијенити име у Барон Минхаузен

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

18.06.2014 20:50

Ко мозе бити задовољан оваквом бахатом власти? Они су срамота за РС и народ у њој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуско

23.06.2014 14:48

Доста веци постотак је незадовољства градјана политиком власти. Засто ову анкету нису пласирали у јавност, него само оне са пресмјесним резултатима у којима они са сигурносцу добијају изборе.

ОДГОВОРИТЕ