Сушић: Најбитније тек долази

Селектор Босне и Херцеговине Сафет Сушић истакао је да није разочаран чињеницом да је његова екипа изборила 'само' частан пораз против Аргентине.

Фудбал 16.06.2014 | 20:38
Сушић: Најбитније тек долази

"Сви који сте били на конференцији за штампу пре утакмице сети ћете се шта сам рекао. Ми смо реални и наш је циљ био да Аргентини пружимо што јачи отпор. Тако је и било. Задовољан сам оним што сам видио на терену, али смо имали несрећу да примимо такав гол. Када је противник Аргентина, за добар резултат мораш да играш добро, али и да имаш среће". рекао је Сушић.

'Гаучоси' су славили на отварању групе Е против 'Змајева' на Маракани, а меч је почео најбржим аутоголом у историји Мундијала.

"Мало ми јесте жао, јер никада није лијепо изгубити, али нисам превише разочаран. Да нисмо примили такав први гол, можда би било другачије", додао је Папе. "Играчима сам рекао да можемо и да изгубимо, јер је то и логично, али не великим резултатом. Важне су утакмице против директних кандидата за друго место. Требаће нам шест бодова, мада можда буду довољна и четири. Ово није била кључна утакмице, кључне утакмице тек долазе".

Сусић је за крај прокоментарисао и Аргентинце на челу са капитеном Леом Месијем.

"Једно је гледати Аргентину, а друго играти против ње. Они имају једног играча од којег страхујете где год прими лопту јер може да вам да гол са центра", закључио је Сушић.

Аргентина свој наредни меч игра против Ирана 19. јуна, док се БИХ истог дана у поноћ састаје са НИгеријом.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дуле

17.06.2014 08:55

Сајо само напријед сви смо уз вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

18.06.2014 03:00

Бице боље против Ирана И Нигерије. Моземо ми то постици. Напред БИХ сви смо поносни на вас. Поздрав из Бањалуке.

ОДГОВОРИТЕ