Sušić: Najbitnije tek dolazi

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić istakao je da nije razočaran činjenicom da je njegova ekipa izborila 'samo' častan poraz protiv Argentine.

Fudbal 16.06.2014 | 20:38
Sušić: Najbitnije tek dolazi

"Svi koji ste bili na konferenciji za štampu pre utakmice seti ćete se šta sam rekao. Mi smo realni i naš je cilj bio da Argentini pružimo što jači otpor. Tako je i bilo. Zadovoljan sam onim što sam vidio na terenu, ali smo imali nesreću da primimo takav gol. Kada je protivnik Argentina, za dobar rezultat moraš da igraš dobro, ali i da imaš sreće". rekao je Sušić.

'Gaučosi' su slavili na otvaranju grupe E protiv 'Zmajeva' na Marakani, a meč je počeo najbržim autogolom u istoriji Mundijala.

"Malo mi jeste žao, jer nikada nije lijepo izgubiti, ali nisam previše razočaran. Da nismo primili takav prvi gol, možda bi bilo drugačije", dodao je Pape. "Igračima sam rekao da možemo i da izgubimo, jer je to i logično, ali ne velikim rezultatom. Važne su utakmice protiv direktnih kandidata za drugo mesto. Trebaće nam šest bodova, mada možda budu dovoljna i četiri. Ovo nije bila ključna utakmice, ključne utakmice tek dolaze".

Susić je za kraj prokomentarisao i Argentince na čelu sa kapitenom Leom Mesijem.

"Jedno je gledati Argentinu, a drugo igrati protiv nje. Oni imaju jednog igrača od kojeg strahujete gde god primi loptu jer može da vam da gol sa centra", zaključio je Sušić.

Argentina svoj naredni meč igra protiv Irana 19. juna, dok se BIH istog dana u ponoć sastaje sa NIgerijom.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dule

17.06.2014 08:55

Sajo samo naprijed svi smo uz vas

ODGOVORITE
Name

brzi

18.06.2014 03:00

Bice bolje protiv Irana I Nigerije. Mozemo mi to postici. Napred BIH svi smo ponosni na vas. Pozdrav iz Banjaluke.

ODGOVORITE