Ватерполо: Срби лако с Кином

Ватерполисти Србије убедљиво су у Дубаију победили селекцију Кине са 21:9 (6:3, 5:1, 7:3, 3:2) у првом колу Светске лиге.

Остали спортови 16.06.2014 | 20:16
Ватерполо: Срби лако с Кином

Већ после четири минута игре у првој четвртини Србија је водила са 5:1, а на крају првог полувремена и са 11:4. До краја утакмице ватерполисти Србије су само повећавали предност и без проблема су меч привели крају.

"Одавно нисмо дали 21 гол. Било је лепо за око, али далеко је од наше праве игре. Стално ћемо да причамо како су ово припреме јер оно право нас чека у Будимпешти", рекао је Андрија Прлаиновић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Стефан Митровић се осврнуо на шутрашњи меч против Црне Горе.

"Без обзира у којем саставу игра Црна Гора је увек јак противник. Тренирамо напорно, нисмо увек свежи али када смо у базену играмо на победу. Неће бити лако", казао је Митровић, који је на данашњем мечу четири пута био стрелац.

И Душан Мандић је навео да ће Србија и сутра ићи на победу.

"Кина је била провера за сусрет са Црном Гором. То је најтежа утакмица у групи. Резултат није најбитнији, медјутим хоћемо да испоштујемо договорено како би се што боље овде уиграли за првенство Европе. Увек идемо на победу и то се неће ни сутра променити иако смо уморни од заиста напорног рада", рекао је Мандић,

Српски центар Душко Пијетловић је одиграо јубиларну 200. утакмицу за репрезентацију.

Коментари / 0

Оставите коментар