Погинуо пролазећи испод виљушкара

Крсто Гверо (50) из Челинца погинуо је у петак, када је на његов аутомобил рено, у којем је био, пало жељезо са виљушкара у кругу предузећа "Интерметал".

Република Српска 16.06.2014 | 07:10
Погинуо пролазећи испод виљушкара

Из Окружног тужилаштва Бањалука су, наводећи инцијале, казали да је до несреће дошло када је рено пролазио испод виљушкара који је превозио жељезо тешко 1.360 килограма. Том приликом жељезо је пало и возач је настрадао.

Извор "Независних" близак истрази казао је да је Гверо покушао да прође испод виљушкара, али је највјероватније закачио неко жељезо које се обрушило на његов аутомобил.
"Нажалост, нико није видио тачно како је жељезо пало на аутомобил.

У једном тренутку се чуо лом; када смо се окренули, видјели смо да је жељезо пало посред аутомобила", испричао је наш извор.

Виљушкар је возио М.М. (50), који је послије несреће био у шоку. Покушали смо ступити у контакт са власником предузећа "Интерметал", али до овог тренутка није се јављао на телефон "Независним".

Из тужилаштва су казали да ће тачан узрок несреће бити познат након што буде обављена истрага.

"Тужилац је наредио да се уради обдукција тијела настрадалог како би био утврђен тачан узрок смрти. Покренута је и истрага како би се утврдиле и околности под којима је дошло до ове несреће", појаснили су из овог тужилаштва.

Коментари / 0

Оставите коментар