Poginuo prolazeći ispod viljuškara

Krsto Gvero (50) iz Čelinca poginuo je u petak, kada je na njegov automobil reno, u kojem je bio, palo željezo sa viljuškara u krugu preduzeća "Intermetal".

Republika Srpska 16.06.2014 | 07:10
Poginuo prolazeći ispod viljuškara

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka su, navodeći incijale, kazali da je do nesreće došlo kada je reno prolazio ispod viljuškara koji je prevozio željezo teško 1.360 kilograma. Tom prilikom željezo je palo i vozač je nastradao.

Izvor "Nezavisnih" blizak istrazi kazao je da je Gvero pokušao da prođe ispod viljuškara, ali je najvjerovatnije zakačio neko željezo koje se obrušilo na njegov automobil.
"Nažalost, niko nije vidio tačno kako je željezo palo na automobil.

U jednom trenutku se čuo lom; kada smo se okrenuli, vidjeli smo da je željezo palo posred automobila", ispričao je naš izvor.

Viljuškar je vozio M.M. (50), koji je poslije nesreće bio u šoku. Pokušali smo stupiti u kontakt sa vlasnikom preduzeća "Intermetal", ali do ovog trenutka nije se javljao na telefon "Nezavisnim".

Iz tužilaštva su kazali da će tačan uzrok nesreće biti poznat nakon što bude obavljena istraga.

"Tužilac je naredio da se uradi obdukcija tijela nastradalog kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti. Pokrenuta je i istraga kako bi se utvrdile i okolnosti pod kojima je došlo do ove nesreće", pojasnili su iz ovog tužilaštva.

Komentari / 0

Ostavite komentar