Малезијски авион није нестао случајно?!

Нема никакве случајности у нестанку авиона, тврде истражитељ и новинар који пишу књигу о тој драми.

Бивши новозеландски пилот и истражитељ авионских несрећа Јуан Вилсон и новинар Џеф Тејлор тврде да је нестанак малезијског боинга пре равно сто дана био договорен и прорачунат!

Свијет 16.06.2014 | 07:02
Малезијски авион није нестао случајно?!

Њих двојица ужурбано приводе крају књигу "Лаку ноћ, малезијски 370" с теоријом да нема никакве случајности у нестанку авиона Малезија ерлајнза 8. марта.

Авион се једноставно изгубио с радара. Иако потрага још траје, нема великих нада да ће 239 путника и чланова посаде икада бити пронађено.

"Истина која се крије иза лета 370 оставиће у шоку путнике. Први пут смо изнели детаље о лету, његовој невероватној рути, као и о ономе што је било заслужно за пад авиона у Индијски океан", прича Вилсон.

Радња започиње на Међународном аеродрому у Куала Лумпуру 8. марта ове године, каже Вилсон и додаје да је истражио сваки доказ и елиминисао могуће сценарије, па ће читалац на крају књиге бити доведен до "шокантног и невјероватног закључка".

Новинар Тејлор каже да власти не желе да се сазна истина.
"Али истина мора да се сазна због родбине несталих. Они заслужују више од измишљених прича. То што се догодило лету 370 није било случајно и није смело да се допусти", каже он.

Коментари / 0

Оставите коментар