Malezijski avion nije nestao slučajno?!

Nema nikakve slučajnosti u nestanku aviona, tvrde istražitelj i novinar koji pišu knjigu o toj drami.

Bivši novozelandski pilot i istražitelj avionskih nesreća Juan Vilson i novinar Džef Tejlor tvrde da je nestanak malezijskog boinga pre ravno sto dana bio dogovoren i proračunat!

Svijet 16.06.2014 | 07:02
Malezijski avion nije nestao slučajno?!

Njih dvojica užurbano privode kraju knjigu "Laku noć, malezijski 370" s teorijom da nema nikakve slučajnosti u nestanku aviona Malezija erlajnza 8. marta.

Avion se jednostavno izgubio s radara. Iako potraga još traje, nema velikih nada da će 239 putnika i članova posade ikada biti pronađeno.

"Istina koja se krije iza leta 370 ostaviće u šoku putnike. Prvi put smo izneli detalje o letu, njegovoj neverovatnoj ruti, kao i o onome što je bilo zaslužno za pad aviona u Indijski okean", priča Vilson.

Radnja započinje na Međunarodnom aerodromu u Kuala Lumpuru 8. marta ove godine, kaže Vilson i dodaje da je istražio svaki dokaz i eliminisao moguće scenarije, pa će čitalac na kraju knjige biti doveden do "šokantnog i nevjerovatnog zaključka".

Novinar Tejlor kaže da vlasti ne žele da se sazna istina.
"Ali istina mora da se sazna zbog rodbine nestalih. Oni zaslužuju više od izmišljenih priča. To što se dogodilo letu 370 nije bilo slučajno i nije smelo da se dopusti", kaže on.

Komentari / 0

Ostavite komentar