Бора Милутиновић: БиХ пролази групу!

Велибор Бора Милутиновић, искусни фудбалски стручњак, који је пет различитих репрезентација довео на светска првенства, сматра да Босна и Херцеговина има снаге да прође групну фазу такмичења.

Фудбал 15.06.2014 | 15:03
Бора Милутиновић: БиХ пролази групу!

Агенција Анадолија преноси информацију да је Милутиновић посетио камп "змајева" уочи дебитантског меча против Аргентине, где је нагласио да тим Сафета Сушића има добре шансе да прође у наредну рунду такмичења у конкуренцији са "гаучосима", Нигеријом и Ираном.

"Босна и Херцеговина мора да прође. Екипа селектора Сафета Сушића боља је од Нигерије и Ирана. БиХ се треба сконцентрисати на утакмице у Кујаби и Салвадору, те прокрчити себи пут ка другом кругу СП, што би био велики успех", сматра Милутиновић, који је у каријери био селектор ривала БиХ Нигерије, Мексика, Костарике, САД, Кине, Хондураса, Јамајке и Ирака.

Искусни стручњак нагласио је да ће вечерашњи дуел против Аргентине бити награда за све што је селекција БиХ урадила претходних година.

"Биће тешка утакмица. БиХ није без шанси, тј. Аргентини неће бити лако играти са снажном европском репрезентацијом. У сваком случају, БиХ треба одиграти без претераног оптерећења, јер меч са Аргентином за њу је награда за добре игре минулих година", рекао је Милутиновић и додао да ће навијати за Босну и Херцеговину.

Српски тренер у септембру ће напунити 70 година,

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Срле

15.06.2014 13:11

Па људи нормално је да це навијати па цитав Балкан це навијати за БиХ само неки појединци неце. Ба Босна је и наса као сто је и њихова јер ја имам босански пасос и лицну карту. Јадни су они сто се стиде своје земље и народа. Поздрав за БН РЕДАКЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еу

15.06.2014 13:27

Свака цаст за коментар срле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

15.06.2014 13:29

Уз вас је цела БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислилац

15.06.2014 14:57

Играј Босно не дај се играј сви смо уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гентер

15.06.2014 15:24

Браво Срле Ја бих додао још ово "јадан је онај који мрзи државу у којој се свако јутро буди".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

15.06.2014 18:57

Ето и рукомет на СП... И то репрезентација састављена од свих са воих простора, нико не доминиора... Мозе се то и у фудбалу... ЦЕСТИТАМ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ РУКОМЕТА БХ НА ПЛАСМАН НА СП

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајискосрце

15.06.2014 19:47

@ Књаз Милос На одабир играца прво треба гледати на квалитет и лигу гдје игра тај играц,зати минутаза итд. Просло је вријеме кад су се бројала крвна зрнца и позивали играци да би се попунио национални кљуц. Па ја бих тако волио да за БиХ игра Невен Суботиц,ал момак је изабрао другу земљу и сретно му.Циро му је исо на кољена ал није хтио и готова ствар. А било је таквих много.Ал није фер да говоре појединци како за БиХ играју само Босњаци,а знате сви да квалитетне играце одмах одводе код комсија.

ОДГОВОРИТЕ