Асиметрично је модерно

У актуелним модним линијама, чини се, највише доминира асиметрија, и то на хаљинама. Због необичног кроја ови модели увек привлаче пажњу и посебно се препоручују дамама које имају савршену фигуру.

Мода и љепота 14.06.2014 | 18:04
Асиметрично је модерно

Колико су дизајнери ове сезоне били инспирисани упадљивим бојама и дезенима, толико су и необичним кројевима. У новим колекцијама појавили су се модели који су по форми другачији, а једнако су женствени и атрактивни као и класични.

У актуелним модним линијама, чини се, највише доминира асиметрија, и то на хаљинама. Због необичног кроја ови модели увек привлаче пажњу и посебно се препоручују дамама које имају савршену фигуру. Истичу се и слојевити модели који су много краћи са предње стране дизајнирани од лаганих и провидних материјала.

Модерене су и хаљине које откривају само једно раме, а популарни су и кратки и дугачки модели. Ове сезоне у тренду је и одећа са благом асиметријом, као и хаљине које су дуже са стране, дизајниране у дискретном пуф кроју. Ови модели су врло пријатни за ношење и прикладни за готово сваку прилику.

Коментари / 0

Оставите коментар