Звезда о жалби тек у понедељак

На „Маракани још нису решили да ли ће се обратити суду у Лозани због одлуке УЕФА да их на годину дана искључи из евроспких такмичења.

Фудбал 14.06.2014 | 15:43
Звезда о жалби тек у понедељак

На “Маракани“ још нису донели одлуку да ли ће Арбитражном суду за спорт у Лозани упутити жалбу на казну УЕФА. Одбор за хитна питања Црвене звезде, који је заседао данас у недостатку кворума за седницу Управног одбора, констатовао је да правни тим настави с припремом аргументације против пресуде Контролног финансијског тела (ЦФЦБ) европске „куће фудбала“, али тек у понедељак ће бити решено да ли ће документација уопште бити послата.

Рок за жалбу на једногодишњу суспензију из европских такмичења истиче управо првог радног дана идуће седмице, а челницима српског шампиона је са више страна сугерисано да се не обраћају Суду у Лозани, јер је клуб кажњен због прекршаја које ће бити тешко оправдати.

Да су у Звезди близу одлуке о одустајању потврђује и податак да је формално потврђено да је окупљање екипе тек 27. јуна, уместо 11 дана раније како је првобитно било предвиђено. То практично значи да нико на „Маракани“ не верује у учешће у квалификацијама за Лигу шампиона, које за представника наше земље почињу већ 15. јула.

На седници којој су поред председника Џајића и потпредседника Човића, Кокезе и Тончева присуствовали још члан УО Предраг Ћулибрк, генерални секретар Зечевић и његов заменик Пантовић, разговарало се и о текућим финансијским питањима и статусу фудбалера, који још чекају позиве на разговор с управом. У понедељак би требало да буде познато и када ће екипа добити новац за део заосталих зарада, који је обезбеђен пре неколико дана али из непознатих разлога још није уплаћен.

Коментари / 0

Оставите коментар