Zvezda o žalbi tek u ponedeljak

Na „Marakani još nisu rešili da li će se obratiti sudu u Lozani zbog odluke UEFA da ih na godinu dana isključi iz evrospkih takmičenja.

Fudbal 14.06.2014 | 15:43
Zvezda o žalbi tek u ponedeljak

Na “Marakani“ još nisu doneli odluku da li će Arbitražnom sudu za sport u Lozani uputiti žalbu na kaznu UEFA. Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde, koji je zasedao danas u nedostatku kvoruma za sednicu Upravnog odbora, konstatovao je da pravni tim nastavi s pripremom argumentacije protiv presude Kontrolnog finansijskog tela (CFCB) evropske „kuće fudbala“, ali tek u ponedeljak će biti rešeno da li će dokumentacija uopšte biti poslata.

Rok za žalbu na jednogodišnju suspenziju iz evropskih takmičenja ističe upravo prvog radnog dana iduće sedmice, a čelnicima srpskog šampiona je sa više strana sugerisano da se ne obraćaju Sudu u Lozani, jer je klub kažnjen zbog prekršaja koje će biti teško opravdati.

Da su u Zvezdi blizu odluke o odustajanju potvrđuje i podatak da je formalno potvrđeno da je okupljanje ekipe tek 27. juna, umesto 11 dana ranije kako je prvobitno bilo predviđeno. To praktično znači da niko na „Marakani“ ne veruje u učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koje za predstavnika naše zemlje počinju već 15. jula.

Na sednici kojoj su pored predsednika Džajića i potpredsednika Čovića, Kokeze i Tončeva prisustvovali još član UO Predrag Ćulibrk, generalni sekretar Zečević i njegov zamenik Pantović, razgovaralo se i o tekućim finansijskim pitanjima i statusu fudbalera, koji još čekaju pozive na razgovor s upravom. U ponedeljak bi trebalo da bude poznato i kada će ekipa dobiti novac za deo zaostalih zarada, koji je obezbeđen pre nekoliko dana ali iz nepoznatih razloga još nije uplaćen.

Komentari / 0

Ostavite komentar