Погинуло 49 украјинских војника

Укупно 49 украјинских војника погинуло је пошто су протекле ноћи проруске снаге обориле транспортер "Иљушин-76", који је требало да слети на аеродром у Луганску на истоку Украјине, јавио је Ројтерс, позивајући се на представника за штампу украјинске војске.

Република Српска 14.06.2014 | 10:37
Погинуло 49 украјинских војника

У саопштењу Министарства одбране наводи се да је транспортни авион Ваздухопловства оружаних снага Украјине "Ил-76" превозио војнике, технику, опрему и прехрамбене производе.

Руководство Министарства, Генералштаба и команде ваздухопловства изразило је саучешће породицама погинулих војника, јавила је украјинска агенција Укринформ.

Агенција је навела да је раније саопштено да је у авиону било приближно 30 командоса и чланова посаде.

"Иљушин-76" је војни транспортер са седам чланова посаде, а може да превози 167 војника са личним наоружањем, јавља руска агенција РИА "Новости". 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Никадор

14.06.2014 09:28

Погинули су плаценици олигарса из Кијева који су исли да убијају голоруки народ.То је исправно и то је постено.Кад дрзава саље плаценике са војском да убијају сопствени народ у истој тој дрзави то је злоцин.Пси рата се купују и саљу на народ да би олигарси могли даље да гуле Украјину.А све то здусно подрзавају Еуропски Олигарси јер им треба таква бездусна Украјинска власт.Могу за сад како хоце ал не могу докле хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

14.06.2014 09:52

Не вјерујем да су то украјински војници прије да су керови рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рањаш

14.06.2014 19:06

Ја не знам шта траже украјинци у другој држави Они би њих на силу да натерају да живе са њима Е па драги миљеници запада ти бракови су забрањени

ОДГОВОРИТЕ