Возач пробио рампу паркинг сервиса

Возач, коме су прво стављене лисице на ауто страних таблица, па потом возило одвезено на паркинг, одбио да плати дуг од 33.000 динара и насилно пробио рампу.

Србија 14.06.2014 | 08:18
Возач пробио рампу паркинг сервиса

Возач А. Ђ. из Прњавора, чији је аутомобил босанских регистарских таблица, због великих дуговања најпре био блокиран лисицама, а потом и пренет на плац "Паркинг сервиса" у Блоку 42, у Београду одбио је да плати дуг и насилно својим возилом изашао са паркиралишта, оштетивши рампу, јавља "Телеграф".

Возило чији возач за неплаћени паркинг дугује 33.000 динара однето је са Кеја Особођења око 18 часова јуче, да би нешто после 20 сати дошао да преузме своје возило.

Благајнику "Паркинг сервиса" предао је копију документа рекавши да намерава да измири дуг и отишао са паркиралишта, да би се пола сата касније провукао кроз ограду, отишао до аутомобила и упалио га.

Благајник Паркинг сервиса покушао је да га заустави, али је возач стартовао аутомобил, кренуо ка одшкринутој капији и насилно изашао са паркиралишта, вербално вређајући радника "Паркинг сервиса" и потом је побегао са лица места. Полиција је извршила увиђај и у току је потрага за возачем А.Ђ. из Прњавора и аутомобилом марке голф 3, чије су регистарске таблице познате полицији.

Андрија Чупковић, в.д. директор "Паркинг сервиса" рекао је да је недопустиво да се возачи страних регистарских таблица на овакав начин обрачунавају са јавном имовином и да је ово трећи возач против кога ЈКП "Паркинг сервис" пише кривичну пријаву из истог разлога.

Он каже да је од начелника Београдске полиције добио чврста уверавања да ће сви случајеви бити решени у најкраћем року.

"Сигуран сам да ће Београдска полиција реаговати по хитном поступку као и до сада и верујем да ћемо и даље имати добру сарадњу, како би овакво бахато понашање дужника који одбијају да плате обавезе, а искаљују бес над јавном имовином било најстроже кажњено.

Ми ћемо поднети кривичну пријаву и одлучни смо у намери да томе станемо на пут и уведемо ред у паркирање. У сарадњи са полицијом и правосудним органима утицаћемо да се најстроже казне бахати возачи који директно угрожавају увођење комуналног реда у Београду", рекао је Чупковић за Телеграф.

После више од два месеца од увођења блокаде лисицама за возаче страних регистарских таблица, ово је први пут да је возач насилно покушао да изађе са паркинга, а двојица су исекла лисице.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БОА

14.06.2014 07:52

Ја сам два пута писао на ову тему. Волио би да ми неко објасни како неко има дуг од 330 еура. Ста је радио,колико то коста паркинг у том Београду.

ОДГОВОРИТЕ