Vozač probio rampu parking servisa

Vozač, kome su prvo stavljene lisice na auto stranih tablica, pa potom vozilo odvezeno na parking, odbio da plati dug od 33.000 dinara i nasilno probio rampu.

Srbija 14.06.2014 | 08:18
Vozač probio rampu parking servisa

Vozač A. Đ. iz Prnjavora, čiji je automobil bosanskih registarskih tablica, zbog velikih dugovanja najpre bio blokiran lisicama, a potom i prenet na plac "Parking servisa" u Bloku 42, u Beogradu odbio je da plati dug i nasilno svojim vozilom izašao sa parkirališta, oštetivši rampu, javlja "Telegraf".

Vozilo čiji vozač za neplaćeni parking duguje 33.000 dinara odneto je sa Keja Osobođenja oko 18 časova juče, da bi nešto posle 20 sati došao da preuzme svoje vozilo.

Blagajniku "Parking servisa" predao je kopiju dokumenta rekavši da namerava da izmiri dug i otišao sa parkirališta, da bi se pola sata kasnije provukao kroz ogradu, otišao do automobila i upalio ga.

Blagajnik Parking servisa pokušao je da ga zaustavi, ali je vozač startovao automobil, krenuo ka odškrinutoj kapiji i nasilno izašao sa parkirališta, verbalno vređajući radnika "Parking servisa" i potom je pobegao sa lica mesta. Policija je izvršila uviđaj i u toku je potraga za vozačem A.Đ. iz Prnjavora i automobilom marke golf 3, čije su registarske tablice poznate policiji.

Andrija Čupković, v.d. direktor "Parking servisa" rekao je da je nedopustivo da se vozači stranih registarskih tablica na ovakav način obračunavaju sa javnom imovinom i da je ovo treći vozač protiv koga JKP "Parking servis" piše krivičnu prijavu iz istog razloga.

On kaže da je od načelnika Beogradske policije dobio čvrsta uveravanja da će svi slučajevi biti rešeni u najkraćem roku.

"Siguran sam da će Beogradska policija reagovati po hitnom postupku kao i do sada i verujem da ćemo i dalje imati dobru saradnju, kako bi ovakvo bahato ponašanje dužnika koji odbijaju da plate obaveze, a iskaljuju bes nad javnom imovinom bilo najstrože kažnjeno.

Mi ćemo podneti krivičnu prijavu i odlučni smo u nameri da tome stanemo na put i uvedemo red u parkiranje. U saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticaćemo da se najstrože kazne bahati vozači koji direktno ugrožavaju uvođenje komunalnog reda u Beogradu", rekao je Čupković za Telegraf.

Posle više od dva meseca od uvođenja blokade lisicama za vozače stranih registarskih tablica, ovo je prvi put da je vozač nasilno pokušao da izađe sa parkinga, a dvojica su isekla lisice.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BOA

14.06.2014 07:52

Ja sam dva puta pisao na ovu temu. Volio bi da mi neko objasni kako neko ima dug od 330 eura. Sta je radio,koliko to kosta parking u tom Beogradu.

ODGOVORITE