Овако се прати Свјетско првенство!

Лео ди Каприо више није „Вук са Вол стрита“, већ „Вук из Рија“, који је са својим „чопором“ (другара) од шеика Мансура позајмио мегајахту од 147 метара и отишао да „ко човек“ испрати СП у фудбалу.

Забава 14.06.2014 | 06:47
Овако се прати Свјетско првенство!

Холивудска суперзвезда Леонардо ди Каприо није препустила случају гледање утакмица Светског првенства у фудбалу у Бразилу.Једноставно је изнајмио једну од највећих суперјахти на свету да би то чинио са стилом! И другарима...Тачније, њих више од 20 је „заузело“ 147 метра дугачки „Топаз“, вредан 500 милиона евра!

На ултралуксузном пловилу ће „одсести“ док су у Бразилу, због, као што већ рекосмо, највећег планетарног фудбалског догађаја.Јахта, иначе, припада шеику Мансуру Бин Заједу Ал Најану, вицепремијеру Уједињених Арапских Емирата и власнику Манчестер Ситија.Прављен је по наруџбини за овог милијардера и испоручен 2012. године. Важи за пету по величини суперјахту на свету.

Импозантни брод се усидрио у четвртак у Рио де Жанеиру, а „Вук са Вол стрита“ и другари су „ко екскурзија“ отишли на отварање и прву утакмицу, Бразил-Хрватска.На трибинама је примећен са бразилским шалом, иако се прилично маскирао и правио „невидљивим“.Ипак, тешко да је исто могао да покуша и са јахтом.Остало је нејасно само да ли је рентирао брод или га само позајмио од шеика, наводи Дејли мејл.

Јер, 43-годишњем шеику, члану краљевске породице из Абу Дабија, Ди Каприове паре свакако нису потребне – његово лично богатство се процењује на 3,6 милијарди, док породица поседује око 112 милијарди евра.С обзиром на то да су Лео, глумци Џејми Фокс и Орландо Блум у априлу ове године правили у Њујорку журку у стилу осамдесетих баш на „Топазу“, ово Ди Каприју није први сусрет са прелепом јахтом.

Њујорк дејли њуз је тада писао да је стотинак гостију и више од 80 чланова посаде морало да се „закуне да ће ћутати о томе шта је било на броду“.И то пре почетка журке.Није потврђено да ли ће се веселој дружини шеик придружити у Бразилу.И кад не буду на утакмицама, Леу и другарима неће бити досадно – на „Топазу“ има забаве на претек.

Јахта коју је дизајнирао Британац Тим Хејвуд, поседује ђакузи на највишој палуби, базен, фитнес салу, биоскоп, конференцијску салу, два хелиодрома...

Коментари / 0

Оставите коментар