Ovako se prati Svjetsko prvenstvo!

Leo di Kaprio više nije „Vuk sa Vol strita“, već „Vuk iz Rija“, koji je sa svojim „čoporom“ (drugara) od šeika Mansura pozajmio megajahtu od 147 metara i otišao da „ko čovek“ isprati SP u fudbalu.

Zabava 14.06.2014 | 06:47
Ovako se prati Svjetsko prvenstvo!

Holivudska superzvezda Leonardo di Kaprio nije prepustila slučaju gledanje utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu u Brazilu.Jednostavno je iznajmio jednu od najvećih superjahti na svetu da bi to činio sa stilom! I drugarima...Tačnije, njih više od 20 je „zauzelo“ 147 metra dugački „Topaz“, vredan 500 miliona evra!

Na ultraluksuznom plovilu će „odsesti“ dok su u Brazilu, zbog, kao što već rekosmo, najvećeg planetarnog fudbalskog događaja.Jahta, inače, pripada šeiku Mansuru Bin Zajedu Al Najanu, vicepremijeru Ujedinjenih Arapskih Emirata i vlasniku Mančester Sitija.Pravljen je po narudžbini za ovog milijardera i isporučen 2012. godine. Važi za petu po veličini superjahtu na svetu.

Impozantni brod se usidrio u četvrtak u Rio de Žaneiru, a „Vuk sa Vol strita“ i drugari su „ko ekskurzija“ otišli na otvaranje i prvu utakmicu, Brazil-Hrvatska.Na tribinama je primećen sa brazilskim šalom, iako se prilično maskirao i pravio „nevidljivim“.Ipak, teško da je isto mogao da pokuša i sa jahtom.Ostalo je nejasno samo da li je rentirao brod ili ga samo pozajmio od šeika, navodi Dejli mejl.

Jer, 43-godišnjem šeiku, članu kraljevske porodice iz Abu Dabija, Di Kapriove pare svakako nisu potrebne – njegovo lično bogatstvo se procenjuje na 3,6 milijardi, dok porodica poseduje oko 112 milijardi evra.S obzirom na to da su Leo, glumci Džejmi Foks i Orlando Blum u aprilu ove godine pravili u Njujorku žurku u stilu osamdesetih baš na „Topazu“, ovo Di Kapriju nije prvi susret sa prelepom jahtom.

Njujork dejli njuz je tada pisao da je stotinak gostiju i više od 80 članova posade moralo da se „zakune da će ćutati o tome šta je bilo na brodu“.I to pre početka žurke.Nije potvrđeno da li će se veseloj družini šeik pridružiti u Brazilu.I kad ne budu na utakmicama, Leu i drugarima neće biti dosadno – na „Topazu“ ima zabave na pretek.

Jahta koju je dizajnirao Britanac Tim Hejvud, poseduje đakuzi na najvišoj palubi, bazen, fitnes salu, bioskop, konferencijsku salu, dva heliodroma...

Komentari / 0

Ostavite komentar