Избачени из хотела у Требињу јер нису навијали за Хрватску

Двојицу Требињаца скупо је коштао изједначујући гол Бразила против Хрватске, а због превеликог славља буквално су морали напусити један од угоститељких објеката  у Требињу, јер је то, како тврди један од младића сметало навијачима Хрватске који су ту посматралу први меч Светског првенства.

Република Српска 13.06.2014 | 23:05
Избачени из хотела у Требињу јер нису навијали за Хрватску

 

Александар Миличивећ и његов колега нису ни слутили да ће због радовања изједначујућег гола фудбалске репрезентације Бразила морати напусти башту хотела Леотар.

Према његовим ријечима обезбјеђење поменутог хотела рекло им је да напусте љетну тересу јер се у првој утакмици Свјетског првенства ту навија за репрезентацију Хрватске.

“Ми смо навијали за Бразил, а то је изгледао био проблем пошто је ту била група младића који су навијали за Хрватску. Након тога нису жељели да нас услужују и дошли су нам из обезбјеђења хотела Леотар и рекли да овде сте непожељени пошто се навија за репрезентацију Хрватске”.

Он тврди да никаквих међусобних увреда није било, али да је недуго послије обезбјеђења на лице мјеста стигла и полиција.

“Никаквих директних добацивање није било са навијачима Хрватске. Послије два минута дошла је полиција, која нас је извела испред, испитала, записла и они су нам рекли да се не враћамо јер ћемо бити ухапшени и пребијени, тврди Александар Миличевић.

У хотелу Леотар нису жељели да дају било какве изјаве, а само нам је речено да је обезбјеђење и полиција реаговала на позив организатора семинара “Крш без граница” и да они немају ништа са тим.  

У исто вријеме у ЦЈБ Требиње потврђено је да су двоје особе за вријеме утакмице између Бразила и Хрватске , који нису гости хотели, само упозорени да не праве буку и да није евединтиран никакав прекршај.

(БН ТВ)

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

нена

13.06.2014 21:14

Багра остаје багра.па требиње је у рс ста хоце ујее ту,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

13.06.2014 21:15

Миле је тотално изгубио контролу над Српском. Ко је могао замислити пре две године да ће Турци бити главни спасиоци у Семберији или да ће као ево сад се у центру Требиња навијати за Хрватску. Можда и ТОМПСОН запева на митингу СНСД-а заједно с Бајом, а можда му буде певао и у Туњицама дуговечне песме. "ТКО" то зна .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чола

13.06.2014 22:28

Авако има право да навија за кога хоће, стиме ја за хрвашке из срца немогу, а искрено да казем и нећу нећу ни за Босну , а зашто некад смо били једно а сад смо по њиховој вољи нешто друго, ми смо се борили против подјеле а они за подјелу сад је стање тако и комшија једно ко те јебе а у тај хотел неби више оставио ни динара па нек куне а кад би таке сви бојкотовали кало би ред увели а јој само заобилазити локацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринути

13.06.2014 23:19

срамотно за Требињце,Православце,....памет у главу моји Срби....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мимо

14.06.2014 02:57

Слободане ти си тај који је изгубио контролу сваку Турци су морали да помазу народу који је био пред катастрофом а ти И такви као ти су сједили укуци И досађивали се а ови у Требињу су исти такви као ти ниста бољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузба Х.Леотару директор

14.06.2014 04:47

Треба написати тузбу Х.леотару , у Требињу, јер ово је дискриминација, слободан цовјек мозе да навија за кога он особно хоце и зели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

14.06.2014 06:42

Нисам знао да је Требиње саставни дио Хрватске,мора да се навија за њих зато сто нису довољно зла нанијели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војвода

14.06.2014 06:44

Нека наши Срби Требињци величају устаслуке,и нека пи.....у ,по свом народу као да незнању ста су хрватске паравојне формације радиле по Херцеговини да се не заборави!е мој Србине Србине нека вам је на част стисните петљу па у Хрватској гледајте пренос српске утакмице идиоти па мрдају нам да пишемо ћирилицом бришу је траже петицију о забрани срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајста

14.06.2014 06:45

Ове би требало бити срамота да прицају да су навијали за Бразил, покрај комсија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

14.06.2014 06:50

Не треба ици у тај хотел. То им се неби десило ни у Дубровнику

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

14.06.2014 06:54

Надам се ће Бог појединим Србима са рођењем дати и мозак, прије свега оним што су у власти. Ако се по ичијим костима ода онда су то херцеговачке а заслугом отпада католичког и поменуте власти, што хотела, што полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тт

14.06.2014 07:37

А гдје су остали Требињци. Сто нису дошли пред хотел у већем броју и навијали. Ста им могу. Ако це Србин на Србина због Хрвата и њихове утакмице онда требамо звати папу да нас покрсти и ову републику запалити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

14.06.2014 07:53

Ја сам Србин, зивим у Сарајеву и не пада ми на памет селити било гдје јер се у овом граду осјећам супер, поготово не у Србију или остале дијелове БиХ. Зао ми је сарајлија који су то учинили јер мислим да су погријешили. Друзим се са Србима, Муслиманима, Хрватима...Не мрзим никога и односи су супер. ... Нормално је да цу навијати за Хрватску или Сутра Босну... Молим све људе да почну размишљати о бољем сутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

милица

14.06.2014 09:13

Борачке организације из читаве Херцеговине да се организују и да спријече овакве облике дискриминације у Српској јер на жалост је такво вријеме да су Срби угрожени свуда па и у земљи за коју су гинули ,а од стране оних који су ратиште у широком луку избјегавали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Камењарка

14.06.2014 14:01

Не могу да вјерујем да је Требиње себи дозволило овакву невиђену бруку и срамоту. Ја се питам да ли би ти исти Хрвати навијали за Србију. Чисто сумњам. Да имају прилику, сравнили би Требиње са земљом. Не само Требиње већ све градове и села у дијелу Херцеговине који су под Републиком Српском. Вук длаку мијења али ћуд никада. То свима да буде јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

14.06.2014 15:22

Ја сам Требињац. И цијели овај интервју је неистина јер сам се, игром случаја, задесио у том тренутку у Хотелу. Младићи из Требиња су били у припитом стању, није било физичког сукоба и навијали су за Бразил-на што су имали право и то им нико није оспорио. Проблем је настао када су на јако вулгаран начин почели да навијају и дижу буку што је сметало не само гостима хотела, због чега су и упозорени, него и шире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милица

14.06.2014 15:36

Ево,Лука што се ни у ком случају у Требињу не би требало допустити да било ко навија за хрватску : хттп://www.јадовно.цом/лика/артицлес/милена.хтмл#.УyЛФЈвл5ОуY

ОДГОВОРИТЕ
Name

зеница

14.06.2014 20:52

Да ли је ово нека зајебанција!? Избачени требињци из хотела у требињу зато што нису навијали за хрватску. Мој Миле,ти више немаш снаге ни безбједност својих грађана сачувати. Свакога дана,у сваком погледу све више назадујеш!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

15.06.2014 08:31

За мимо Је си ли т Мимо мимо памети?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

15.06.2014 10:59

Срамота они скидају ћирилицу гдје год стигну а ми не смијемо бити срби у својој држави!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еу

15.06.2014 11:21

Какве везе има рат са фудбалом. Док су поплаве биле није се гледало сад је изгледа гријех навијати за комсију или не дај Бозе за своју дрзаву БиХ. Национализам вас је довео до просјацког стапа тако да це вам други пут доц у помоц Бразилци, Аргентинци, Меxиканци а мозда и Братски вам Иран или вам не треба нико осим Русије посто су одмах реаговали и посали брдо пара.

ОДГОВОРИТЕ