Izbačeni iz hotela u Trebinju jer nisu navijali za Hrvatsku

Dvojicu Trebinjaca skupo je koštao izjednačujući gol Brazila protiv Hrvatske, a zbog prevelikog slavlja bukvalno su morali napusiti jedan od ugostiteljkih objekata  u Trebinju, jer je to, kako tvrdi jedan od mladića smetalo navijačima Hrvatske koji su tu posmatralu prvi meč Svetskog prvenstva.

Republika Srpska 13.06.2014 | 23:05
Izbačeni iz hotela u Trebinju jer nisu navijali za Hrvatsku

 

Aleksandar Miličiveć i njegov kolega nisu ni slutili da će zbog radovanja izjednačujućeg gola fudbalske reprezentacije Brazila morati napusti baštu hotela Leotar.

Prema njegovim riječima obezbjeđenje pomenutog hotela reklo im je da napuste ljetnu teresu jer se u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva tu navija za reprezentaciju Hrvatske.

“Mi smo navijali za Brazil, a to je izgledao bio problem pošto je tu bila grupa mladića koji su navijali za Hrvatsku. Nakon toga nisu željeli da nas uslužuju i došli su nam iz obezbjeđenja hotela Leotar i rekli da ovde ste nepoželjeni pošto se navija za reprezentaciju Hrvatske”.

On tvrdi da nikakvih međusobnih uvreda nije bilo, ali da je nedugo poslije obezbjeđenja na lice mjesta stigla i policija.

“Nikakvih direktnih dobacivanje nije bilo sa navijačima Hrvatske. Poslije dva minuta došla je policija, koja nas je izvela ispred, ispitala, zapisla i oni su nam rekli da se ne vraćamo jer ćemo biti uhapšeni i prebijeni, tvrdi Aleksandar Miličević.

U hotelu Leotar nisu željeli da daju bilo kakve izjave, a samo nam je rečeno da je obezbjeđenje i policija reagovala na poziv organizatora seminara “Krš bez granica” i da oni nemaju ništa sa tim.  

U isto vrijeme u CJB Trebinje potvrđeno je da su dvoje osobe za vrijeme utakmice između Brazila i Hrvatske , koji nisu gosti hoteli, samo upozoreni da ne prave buku i da nije evedintiran nikakav prekršaj.

(BN TV)

Komentari / 21

Ostavite komentar
Name

nena

13.06.2014 21:14

Bagra ostaje bagra.pa trebinje je u rs sta hoce ujee tu,

ODGOVORITE
Name

Slobodan

13.06.2014 21:15

Mile je totalno izgubio kontrolu nad Srpskom. Ko je mogao zamisliti pre dve godine da će Turci biti glavni spasioci u Semberiji ili da će kao evo sad se u centru Trebinja navijati za Hrvatsku. Možda i TOMPSON zapeva na mitingu SNSD-a zajedno s Bajom, a možda mu bude pevao i u Tunjicama dugovečne pesme. "TKO" to zna .

ODGOVORITE
Name

Čola

13.06.2014 22:28

Avako ima pravo da navija za koga hoće, stime ja za hrvaške iz srca nemogu, a iskreno da kazem i neću neću ni za Bosnu , a zašto nekad smo bili jedno a sad smo po njihovoj volji nešto drugo, mi smo se borili protiv podjele a oni za podjelu sad je stanje tako i komšija jedno ko te jebe a u taj hotel nebi više ostavio ni dinara pa nek kune a kad bi take svi bojkotovali kalo bi red uveli a joj samo zaobilaziti lokaciju.

ODGOVORITE
Name

zabrinuti

13.06.2014 23:19

sramotno za Trebinjce,Pravoslavce,....pamet u glavu moji Srbi....

ODGOVORITE
Name

Mimo

14.06.2014 02:57

Slobodane ti si taj koji je izgubio kontrolu svaku Turci su morali da pomazu narodu koji je bio pred katastrofom a ti I takvi kao ti su sjedili ukuci I dosađivali se a ovi u Trebinju su isti takvi kao ti nista bolji.

ODGOVORITE
Name

Tuzba H.Leotaru direktor

14.06.2014 04:47

Treba napisati tuzbu H.leotaru , u Trebinju, jer ovo je diskriminacija, slobodan covjek moze da navija za koga on osobno hoce i zeli.

ODGOVORITE
Name

Md

14.06.2014 06:42

Nisam znao da je Trebinje sastavni dio Hrvatske,mora da se navija za njih zato sto nisu dovoljno zla nanijeli

ODGOVORITE
Name

Vojvoda

14.06.2014 06:44

Neka naši Srbi Trebinjci veličaju ustasluke,i neka pi.....u ,po svom narodu kao da neznanju sta su hrvatske paravojne formacije radile po Hercegovini da se ne zaboravi!e moj Srbine Srbine neka vam je na čast stisnite petlju pa u Hrvatskoj gledajte prenos srpske utakmice idioti pa mrdaju nam da pišemo ćirilicom brišu je traže peticiju o zabrani sram vas bilo!

ODGOVORITE
Name

Majsta

14.06.2014 06:45

Ove bi trebalo biti sramota da pricaju da su navijali za Brazil, pokraj komsija.

ODGOVORITE
Name

bl

14.06.2014 06:50

Ne treba ici u taj hotel. To im se nebi desilo ni u Dubrovniku

ODGOVORITE
Name

Аркона

14.06.2014 06:54

Надам се ће Бог појединим Србима са рођењем дати и мозак, прије свега оним што су у власти. Ако се по ичијим костима ода онда су то херцеговачке а заслугом отпада католичког и поменуте власти, што хотела, што полиције.

ODGOVORITE
Name

tt

14.06.2014 07:37

A gdje su ostali Trebinjci. Sto nisu došli pred hotel u većem broju i navijali. Sta im mogu. Ako ce Srbin na Srbina zbog Hrvata i njihove utakmice onda trebamo zvati papu da nas pokrsti i ovu republiku zapaliti!!!

ODGOVORITE
Name

Milan

14.06.2014 07:53

Ja sam Srbin, zivim u Sarajevu i ne pada mi na pamet seliti bilo gdje jer se u ovom gradu osjećam super, pogotovo ne u Srbiju ili ostale dijelove BiH. Zao mi je sarajlija koji su to učinili jer mislim da su pogriješili. Druzim se sa Srbima, Muslimanima, Hrvatima...Ne mrzim nikoga i odnosi su super. ... Normalno je da cu navijati za Hrvatsku ili Sutra Bosnu... Molim sve ljude da počnu razmišljati o boljem sutra...

ODGOVORITE
Name

milica

14.06.2014 09:13

Boračke organizacije iz čitave Hercegovine da se organizuju i da spriječe ovakve oblike diskriminacije u Srpskoj jer na žalost je takvo vrijeme da su Srbi ugroženi svuda pa i u zemlji za koju su ginuli ,a od strane onih koji su ratište u širokom luku izbjegavali.

ODGOVORITE
Name

Камењарка

14.06.2014 14:01

Не могу да вјерујем да је Требиње себи дозволило овакву невиђену бруку и срамоту. Ја се питам да ли би ти исти Хрвати навијали за Србију. Чисто сумњам. Да имају прилику, сравнили би Требиње са земљом. Не само Требиње већ све градове и села у дијелу Херцеговине који су под Републиком Српском. Вук длаку мијења али ћуд никада. То свима да буде јасно.

ODGOVORITE
Name

Luka

14.06.2014 15:22

Ja sam Trebinjac. I cijeli ovaj intervju je neistina jer sam se, igrom slučaja, zadesio u tom trenutku u Hotelu. Mladići iz Trebinja su bili u pripitom stanju, nije bilo fizičkog sukoba i navijali su za Brazil-na što su imali pravo i to im niko nije osporio. Problem je nastao kada su na jako vulgaran način počeli da navijaju i dižu buku što je smetalo ne samo gostima hotela, zbog čega su i upozoreni, nego i šire.

ODGOVORITE
Name

milica

14.06.2014 15:36

Evo,Luka što se ni u kom slučaju u Trebinju ne bi trebalo dopustiti da bilo ko navija za hrvatsku : http://www.jadovno.com/lika/articles/milena.html#.UyLFJvl5OuY

ODGOVORITE
Name

zenica

14.06.2014 20:52

Da li je ovo neka zajebancija!? Izbačeni trebinjci iz hotela u trebinju zato što nisu navijali za hrvatsku. Moj Mile,ti više nemaš snage ni bezbjednost svojih građana sačuvati. Svakoga dana,u svakom pogledu sve više nazaduješ!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Bogoljub

15.06.2014 08:31

Za mimo Je si li t Mimo mimo pameti?

ODGOVORITE
Name

darko

15.06.2014 10:59

Sramota oni skidaju ćirilicu gdje god stignu a mi ne smijemo biti srbi u svojoj državi!

ODGOVORITE
Name

Eu

15.06.2014 11:21

Kakve veze ima rat sa fudbalom. Dok su poplave bile nije se gledalo sad je izgleda grijeh navijati za komsiju ili ne daj Boze za svoju drzavu BiH. Nacionalizam vas je doveo do prosjackog stapa tako da ce vam drugi put doc u pomoc Brazilci, Argentinci, Mexikanci a mozda i Bratski vam Iran ili vam ne treba niko osim Rusije posto su odmah reagovali i posali brdo para.

ODGOVORITE