Ћиро би спасао Звезду?!

Решење за Звезду је да мене коначно промовишу у шефа струке. И не бих дозволио да се било ко поиграва са таквим брендом – каже хрватски тренер.

Фудбал 13.06.2014 | 10:39
Ћиро би спасао Звезду?!

Нови Пазар жели Мирослава Ћиру Блажевића, али ће тешко успети да дође до његовог потписа. Искусни хрватски тренер тренутно има друге планове, а пола у шали, пола у збиљи Ћиро констатује да би он био много боље решење за други српски клуб.

- Решење за Звезду је да мене коначно промовишу у шефа струке. Експресно бих вратио црвено-беле на старе стазе успеха. И не бих дозволио да се било ко поиграва са таквим брендом.

Одлука којом је српски шампион елиминисан са европске сцене није правична сматра својевремено селектор треће репрезентације света.

- УЕФА није фер према Црвеној звезди. Престрого их је елиминисала из квалификација за Лигу шампиона. То је европска фудбалска брука. Требало би са "Маракане" да се обрате Арбитражном суду у Лозани. Тврдим да би они пресудили у корист Црвене звезде.

Осврнуо се Блажевић кратко и на најаве да би у наредних неколико дана могао да се договори са Новопазарцима о преузимању тамошњег суперлигаша.

- Новопазарци су мало закаснили. Обећао сам се једном другом клубу. Све је и даље могуће, али понављам, за сада је у предности један други клуб - загонетно је закључио Ћиро.

Коментари / 0

Оставите коментар