Ćiro bi spasao Zvezdu?!

Rešenje za Zvezdu je da mene konačno promovišu u šefa struke. I ne bih dozvolio da se bilo ko poigrava sa takvim brendom – kaže hrvatski trener.

Fudbal 13.06.2014 | 10:39
Ćiro bi spasao Zvezdu?!

Novi Pazar želi Miroslava Ćiru Blaževića, ali će teško uspeti da dođe do njegovog potpisa. Iskusni hrvatski trener trenutno ima druge planove, a pola u šali, pola u zbilji Ćiro konstatuje da bi on bio mnogo bolje rešenje za drugi srpski klub.

- Rešenje za Zvezdu je da mene konačno promovišu u šefa struke. Ekspresno bih vratio crveno-bele na stare staze uspeha. I ne bih dozvolio da se bilo ko poigrava sa takvim brendom.

Odluka kojom je srpski šampion eliminisan sa evropske scene nije pravična smatra svojevremeno selektor treće reprezentacije sveta.

- UEFA nije fer prema Crvenoj zvezdi. Prestrogo ih je eliminisala iz kvalifikacija za Ligu šampiona. To je evropska fudbalska bruka. Trebalo bi sa "Marakane" da se obrate Arbitražnom sudu u Lozani. Tvrdim da bi oni presudili u korist Crvene zvezde.

Osvrnuo se Blažević kratko i na najave da bi u narednih nekoliko dana mogao da se dogovori sa Novopazarcima o preuzimanju tamošnjeg superligaša.

- Novopazarci su malo zakasnili. Obećao sam se jednom drugom klubu. Sve je i dalje moguće, ali ponavljam, za sada je u prednosti jedan drugi klub - zagonetno je zaključio Ćiro.

Komentari / 0

Ostavite komentar