Европа не мења планове Партизана

У вицешампиону Србије спремно дочекују исход ситуације са лиценцом комшија и евентуално "преусмеравање" неће представљати никакав проблем.

Фудбал 13.06.2014 | 10:33
Европа не мења планове Партизана

Партизан се спрема за старт у квалификацијама Лиге Европе, а "преусмеравање" у случају одустајања Црвене звезде од жалбе неће представљати никакав проблем.

У Хумској из разумљивих разлога нико не жели јавно да прича о ономе што доноси изненадни прелазак у квалитетније такмичење, а јасно је да ће већи део посла пасти на челнике клуба.

Са аспекта припрема и планираног циклуса рада се не мења ништа, јер се термини другог кола квалификација Лиге шампиона и Лиге Европе разликују за дан-два, али је јасно да ће управа српског вицешампиона морати додатно да поради на ојачању играчког кадра.

- Гледамо само себе и своје двориште и како да тим буде што спремнији за оно што нас очекује. Нећемо имати проблема да се прилагодимо новонасталој ситуацији уколико се нађемо у жребу квалификација Лиге шампиона - рекао је недавно Николић, најавивши да припремни период неће трпети никакве промене.

Фудбалери Партизана одиграће хуманитарни пријатељски меч против Малмеа у Хумској 27. јуна, улазнице ће коштати 200 и 400 динара, а комплетан приход иде поплављеним подручјима у Србији.

Коментари / 0

Оставите коментар