Evropa ne menja planove Partizana

U vicešampionu Srbije spremno dočekuju ishod situacije sa licencom komšija i eventualno "preusmeravanje" neće predstavljati nikakav problem.

Fudbal 13.06.2014 | 10:33
Evropa ne menja planove Partizana

Partizan se sprema za start u kvalifikacijama Lige Evrope, a "preusmeravanje" u slučaju odustajanja Crvene zvezde od žalbe neće predstavljati nikakav problem.

U Humskoj iz razumljivih razloga niko ne želi javno da priča o onome što donosi iznenadni prelazak u kvalitetnije takmičenje, a jasno je da će veći deo posla pasti na čelnike kluba.

Sa aspekta priprema i planiranog ciklusa rada se ne menja ništa, jer se termini drugog kola kvalifikacija Lige šampiona i Lige Evrope razlikuju za dan-dva, ali je jasno da će uprava srpskog vicešampiona morati dodatno da poradi na ojačanju igračkog kadra.

- Gledamo samo sebe i svoje dvorište i kako da tim bude što spremniji za ono što nas očekuje. Nećemo imati problema da se prilagodimo novonastaloj situaciji ukoliko se nađemo u žrebu kvalifikacija Lige šampiona - rekao je nedavno Nikolić, najavivši da pripremni period neće trpeti nikakve promene.

Fudbaleri Partizana odigraće humanitarni prijateljski meč protiv Malmea u Humskoj 27. juna, ulaznice će koštati 200 i 400 dinara, a kompletan prihod ide poplavljenim područjima u Srbiji.

Komentari / 0

Ostavite komentar