Нејмар 6. стрелац Бразила у историји!

Нејмар је синоћ постао шести најбољи стријелац Бразила свих времена. Он је са два гола дошао до 33. гола у само 50 наступа и све то са само 22 године!

Фудбал 13.06.2014 | 09:17
Нејмар 6. стрелац Бразила у историји!

Овај фудбалер Барселоне има невјероватну репрезентативну каријеру и приближава се полако самом врху на листи најбољих стријелаца Бразила у историји. Највише голова за Селекао постигао је легендарни Пеле, који се 77 пута уписао у стријелце. Зико је на другом мјесту са 66 голова док је Роналдо са 62 гола на трећем мјесту. Слиједи Ромарио са 55 голова, а топ 5 затвара Ривалдо са 34.

Нејмар сада дијели шесто мјесто са Роналдињом и Жаирзињом са 33 гола. Слободно можемо рећи да би само повреда могла спријечити Нејмара да уђе у топ 5 најбољих стријелаца Бразила у историји до краја првенства.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дарко

13.06.2014 08:52

Утакмицом између Бразила и Хрватске извршена је светска промоције ето инжењеринга. Хрвати су Срби покрштени и преведени у католике, а тзв.Хрватсак је географски назив за српски етнички простор са историјом дугом 13000 година. Са друге стране, папа Адријан је покрстио Бразилце у католике. Дозволио им је да задрже све древне обичаје, па чак и да игају око ватре, само да пређу на лопату и стану под скуте сатане из Ватикана.

ОДГОВОРИТЕ