Nejmar 6. strelac Brazila u istoriji!

Nejmar je sinoć postao šesti najbolji strijelac Brazila svih vremena. On je sa dva gola došao do 33. gola u samo 50 nastupa i sve to sa samo 22 godine!

Fudbal 13.06.2014 | 09:17
Nejmar 6. strelac Brazila u istoriji!

Ovaj fudbaler Barselone ima nevjerovatnu reprezentativnu karijeru i približava se polako samom vrhu na listi najboljih strijelaca Brazila u istoriji. Najviše golova za Selekao postigao je legendarni Pele, koji se 77 puta upisao u strijelce. Ziko je na drugom mjestu sa 66 golova dok je Ronaldo sa 62 gola na trećem mjestu. Slijedi Romario sa 55 golova, a top 5 zatvara Rivaldo sa 34.

Nejmar sada dijeli šesto mjesto sa Ronaldinjom i Žairzinjom sa 33 gola. Slobodno možemo reći da bi samo povreda mogla spriječiti Nejmara da uđe u top 5 najboljih strijelaca Brazila u istoriji do kraja prvenstva.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Darko

13.06.2014 08:52

Utakmicom između Brazila i Hrvatske izvršena je svetska promocije eto inženjeringa. Hrvati su Srbi pokršteni i prevedeni u katolike, a tzv.Hrvatsak je geografski naziv za srpski etnički prostor sa istorijom dugom 13000 godina. Sa druge strane, papa Adrijan je pokrstio Brazilce u katolike. Dozvolio im je da zadrže sve drevne običaje, pa čak i da igaju oko vatre, samo da pređu na lopatu i stanu pod skute satane iz Vatikana.

ODGOVORITE