Ковач: Ово је срамота!

Селектор Хрватске Нико Ковач с разлогом је био револтиран после пораза од Бразила (3:1) на отварању Мундијала у Сао Паулу.

Фудбал 13.06.2014 | 08:33
Ковач: Ово је срамота!

Хрвати су неочекивано повели против Селесаа, одлично парирали фаворите до 70. минута када је јапански судија Нишимура поклонио Бразилцима пенал за преокрет.

"Ако је то пенал идемо да играмо кошарку, то је отимачина. Момци се боре, труде, одраде припреме и онда дође судија који није достојан овакве утакмице. Причамо о поштовању, којег није било према мом тиму. Срамота!", рекао је Ковач.

Хрвати су веома добро парирали Бразилу који све до контроверзног пенала није имао ниједан шут ка голу ривала у другом полувремену.

"Оставили смо одличан утисак. Рекли смо што све треба да се ради, били смо одлични! Повели смо, али нисмо издржали до краја полувремена. Међутим, морам истаћи да се овако бране наше боје! Момци су дали све од себе. Имамо тим за други круг и верујем да ћемо тамо и бити", похвалио је Ковач своје играче.

Хрватска ће у другом колу играти са Камеруном, а Бразил против Мексика. "Ел Три" и "Непобедиви лавови" играју данас од 18х у Наталу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

13.06.2014 07:44

Зивио Нисимура дабогда ти се позлатила пистаљка

ОДГОВОРИТЕ