Kovač: Ovo je sramota!

Selektor Hrvatske Niko Kovač s razlogom je bio revoltiran posle poraza od Brazila (3:1) na otvaranju Mundijala u Sao Paulu.

Fudbal 13.06.2014 | 08:33
Kovač: Ovo je sramota!

Hrvati su neočekivano poveli protiv Selesaa, odlično parirali favorite do 70. minuta kada je japanski sudija Nišimura poklonio Brazilcima penal za preokret.

"Ako je to penal idemo da igramo košarku, to je otimačina. Momci se bore, trude, odrade pripreme i onda dođe sudija koji nije dostojan ovakve utakmice. Pričamo o poštovanju, kojeg nije bilo prema mom timu. Sramota!", rekao je Kovač.

Hrvati su veoma dobro parirali Brazilu koji sve do kontroverznog penala nije imao nijedan šut ka golu rivala u drugom poluvremenu.

"Ostavili smo odličan utisak. Rekli smo što sve treba da se radi, bili smo odlični! Poveli smo, ali nismo izdržali do kraja poluvremena. Međutim, moram istaći da se ovako brane naše boje! Momci su dali sve od sebe. Imamo tim za drugi krug i verujem da ćemo tamo i biti", pohvalio je Kovač svoje igrače.

Hrvatska će u drugom kolu igrati sa Kamerunom, a Brazil protiv Meksika. "El Tri" i "Nepobedivi lavovi" igraju danas od 18h u Natalu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Md

13.06.2014 07:44

Zivio Nisimura dabogda ti se pozlatila pistaljka

ODGOVORITE