Марадона Месију: Поновите 1986.!

Легендарни Аргентинац Дијего Армандо Марадона рекао је да Лионел Меси може да поведе ’гаучосе’ до титуле светског првака на шампионату у Бразилу.

Фудбал 13.06.2014 | 08:22
Марадона Месију: Поновите 1986.!

Меси је већ играо на Мундијалима 2006. и 2010. године, али је у оба наврата Аргентину елиминисала Немачка у четвртфиналу.

„Било је превише фудбалера у Аргентини који су претходних година били виђени као моји наследници. Лео је једини који ми је сличан. Хајде, Лео, учини то за нас. Нека се понови 1986. година. Сви чекамо да опет постанемо шампиони. Знам како Меси то може да уради. Ако успе, волеће га цела Аргентина до краја живота“, написао је Марадона у колумни у индијском листу „Тајмс“.

Марадона је подсетио да Меси ове сезоне није бриљирао у Барселони, а клуб је остао без трофеја у Лиги шампиона и Примери.

„То је можда и добро за Леа и његове саиграче из Барселоне, јер су имали више времена за одмор. Бразилци, чувајте се! Стиже Меси. Он је геније и то сам вам рекао још пре много година“, закључио је Марадона.

Аргентина на Светском првенству игра у групи са Босном и Херцеговином, Ираном и Нигеријом. Први меч Аргентинце чека са Босном и Херцеговином 16. јуна у поноћ.

Коментари / 0

Оставите коментар