Maradona Mesiju: Ponovite 1986.!

Legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona rekao je da Lionel Mesi može da povede ’gaučose’ do titule svetskog prvaka na šampionatu u Brazilu.

Fudbal 13.06.2014 | 08:22
Maradona Mesiju: Ponovite 1986.!

Mesi je već igrao na Mundijalima 2006. i 2010. godine, ali je u oba navrata Argentinu eliminisala Nemačka u četvrtfinalu.

„Bilo je previše fudbalera u Argentini koji su prethodnih godina bili viđeni kao moji naslednici. Leo je jedini koji mi je sličan. Hajde, Leo, učini to za nas. Neka se ponovi 1986. godina. Svi čekamo da opet postanemo šampioni. Znam kako Mesi to može da uradi. Ako uspe, voleće ga cela Argentina do kraja života“, napisao je Maradona u kolumni u indijskom listu „Tajms“.

Maradona je podsetio da Mesi ove sezone nije briljirao u Barseloni, a klub je ostao bez trofeja u Ligi šampiona i Primeri.

„To je možda i dobro za Lea i njegove saigrače iz Barselone, jer su imali više vremena za odmor. Brazilci, čuvajte se! Stiže Mesi. On je genije i to sam vam rekao još pre mnogo godina“, zaključio je Maradona.

Argentina na Svetskom prvenstvu igra u grupi sa Bosnom i Hercegovinom, Iranom i Nigerijom. Prvi meč Argentince čeka sa Bosnom i Hercegovinom 16. juna u ponoć.

Komentari / 0

Ostavite komentar