Руни: Нисам ја као Роналдо

Нападач Енглеске Вејн Руни рекао је да никада неће бити мотивисан индивидуалним наградама као што је случај са његовим бившим саиграчем Кристијаном Роналдом.

Фудбал 13.06.2014 | 08:20
Руни: Нисам ја као Роналдо

Роналдова годишња борба са Лионелом Месијем за ’Златну лопту’ постала је традиционална, а Португалац је коначно прошле године прекинуо низ свог ривала из Барселоне.

С друге стране, Рунија такве награде не занимају и истиче да му је сада једини циљ да заврши сезону на најбољи могући начин, добрим резултатом на Светском првенству у Бразилу са Енглеском.

„Нисам играч којем су потребне индивидуалне награде, за разлику од Кристијана Роналда, којем је то потребно и морате да му се дивите због тога. Више желим тимске победе. Сви знају какав је он, он жели те своје моменте. Мени су тимски трофеји битнији. Освојио сам трофеј за најбољег играча Премијер лиге, али он не може да се пореди ни са једним који сам освојио са Манчестер Јунајтедом. Ове сезоне нисам освојио ништа за сада, али надам се добром резултату на Светском првенству“, рекао је Руни.

Коментари / 0

Оставите коментар