Runi: Nisam ja kao Ronaldo

Napadač Engleske Vejn Runi rekao je da nikada neće biti motivisan individualnim nagradama kao što je slučaj sa njegovim bivšim saigračem Kristijanom Ronaldom.

Fudbal 13.06.2014 | 08:20
Runi: Nisam ja kao Ronaldo

Ronaldova godišnja borba sa Lionelom Mesijem za ’Zlatnu loptu’ postala je tradicionalna, a Portugalac je konačno prošle godine prekinuo niz svog rivala iz Barselone.

S druge strane, Runija takve nagrade ne zanimaju i ističe da mu je sada jedini cilj da završi sezonu na najbolji mogući način, dobrim rezultatom na Svetskom prvenstvu u Brazilu sa Engleskom.

„Nisam igrač kojem su potrebne individualne nagrade, za razliku od Kristijana Ronalda, kojem je to potrebno i morate da mu se divite zbog toga. Više želim timske pobede. Svi znaju kakav je on, on želi te svoje momente. Meni su timski trofeji bitniji. Osvojio sam trofej za najboljeg igrača Premijer lige, ali on ne može da se poredi ni sa jednim koji sam osvojio sa Mančester Junajtedom. Ove sezone nisam osvojio ništa za sada, ali nadam se dobrom rezultatu na Svetskom prvenstvu“, rekao je Runi.

Komentari / 0

Ostavite komentar