Ковач: Нећемо с "аутобусом" на Бразил

Селектор хрватске фудбалске репрезентације Нико Ковач рекао је да је његова екипа спремна за дуел против Бразила на отварању Светског првенства.

Фудбал 12.06.2014 | 07:47
Ковач: Нећемо с "аутобусом" на Бразил

Он је додао да се неће бранити и изаћи на терен с белом заставом.

"Сматрам да смо играчима дали све што смо могли по питању анализа. Направили смо максимум и сада је све на њима. На завршном тренингу ћемо се концентрисати на себе, нећемо више много о Бразилу, и надам се да ће играчи бити расположени у првој утакмици', рекао је Ковач, пренела је Хина.

Због повреде Данијела Прањића, на левом беку ће играти Шиме Врсаљко.

"Момци играју у врхунским клубовима и моћи ће све то да примене на терену. Будемо ли функционисали у блоку, пошевши од нападаца, биће добро. Држаћу се проверених састава и нећемо паркирати аутобус пред наш гол, али сигурно је да ће нас Бразил стиснути у одредјено време. Медјутим, ми имамо квалитетне играче и покушаћемо да додјемо до поседа лопте", додао је Ковач.

Бразил је изгубио само једну у последњих 16 утакмица и не прима превише голова.

"Тражићемо своје прилике, све смо сложили. Видели смо бројне снимке и будемо ли се држали договора, сигурно ћемо имати шансу за гол", рекао је Ковач.

Ковач је казао да је Бразил домаћин и велики фаворит, а да је Хрватска дошла да одигра најбоље што може.

"Види се да су играчи жељни ове утакмице, на тренингу се иде чврсто и оштро, сви су професионалци и зеле да играју. Оптимисти смо, не идемо у Сао Пауло с белом заставом", рекао је селектор Хрватске.

Коментари / 0

Оставите коментар