Ломић: С Партизаном на припреме, па...

Искусни леви бек Марко Ломић потврдио да ће са Партизаном на припреме, али то не значи и да ће се потпуно вратити међу црно-беле. А можда и хоће. Гојко Качар једна од жеља.

Фудбал 11.06.2014 | 16:57
Ломић: С Партизаном на припреме, па...

Марко Ломић би могао да се врати у Партизан. Тачније, вратиће се сигурно, али да ли ће поново обући црно-бели дрес за сада је неизвесно.

Он је београдским спортским медијима потврдио да ће ићи са Партизаном на први део припрема на Златибору, а да ће потом видети да ли остаје у Русији или ће се вратити у редове београдског клуба, чији је дрес носио два пута - од 2005. до 2007 и од 2009. до 2010. године.

Њему уговор са садашњим клубом - московским Динамом - истиче 30. јуна, а потом ће, каже, разговарати са челницима Партизана и истовремено размотрити још неке опције које има.

"У Динамо се сигурно не враћам, а тачно је да ћу са Партизаном на први део прирпема. Све остало су нагађања, иако постоји реална могућност да трећи пут у каријери обучем црно-бели дрес који највише волим", каже Ломић, који је четири године играо за московски Динамо.

Он је додао да још није разговарао ни са председником Партизана Драганом Ђурићем, нити са тренером Марком Николићем.

Врло је вероватно да ће ангажовање Ломића у Партизану зависити најпре од тога да ли ће Владимир Волков отићи овог лета.

Лист "Спорт" пише да је на листи жеља Партизана овог лета и Гојко Качар, некадашњи везиста Војводине, који је после Србије отишао у Немачку (Херта, па Хамбург), а последњих неколико месеци је играо у јапанској Осаки, као позајмљен фудбалер Хамбурга.

И њему, као и Ломићу, уговор са Хамбургом, истиче 30. јуна.

Коментари / 0

Оставите коментар