Lomić: S Partizanom na pripreme, pa...

Iskusni levi bek Marko Lomić potvrdio da će sa Partizanom na pripreme, ali to ne znači i da će se potpuno vratiti među crno-bele. A možda i hoće. Gojko Kačar jedna od želja.

Fudbal 11.06.2014 | 16:57
Lomić: S Partizanom na pripreme, pa...

Marko Lomić bi mogao da se vrati u Partizan. Tačnije, vratiće se sigurno, ali da li će ponovo obući crno-beli dres za sada je neizvesno.

On je beogradskim sportskim medijima potvrdio da će ići sa Partizanom na prvi deo priprema na Zlatiboru, a da će potom videti da li ostaje u Rusiji ili će se vratiti u redove beogradskog kluba, čiji je dres nosio dva puta - od 2005. do 2007 i od 2009. do 2010. godine.

Njemu ugovor sa sadašnjim klubom - moskovskim Dinamom - ističe 30. juna, a potom će, kaže, razgovarati sa čelnicima Partizana i istovremeno razmotriti još neke opcije koje ima.

"U Dinamo se sigurno ne vraćam, a tačno je da ću sa Partizanom na prvi deo prirpema. Sve ostalo su nagađanja, iako postoji realna mogućnost da treći put u karijeri obučem crno-beli dres koji najviše volim", kaže Lomić, koji je četiri godine igrao za moskovski Dinamo.

On je dodao da još nije razgovarao ni sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem, niti sa trenerom Markom Nikolićem.

Vrlo je verovatno da će angažovanje Lomića u Partizanu zavisiti najpre od toga da li će Vladimir Volkov otići ovog leta.

List "Sport" piše da je na listi želja Partizana ovog leta i Gojko Kačar, nekadašnji vezista Vojvodine, koji je posle Srbije otišao u Nemačku (Herta, pa Hamburg), a poslednjih nekoliko meseci je igrao u japanskoj Osaki, kao pozajmljen fudbaler Hamburga.

I njemu, kao i Lomiću, ugovor sa Hamburgom, ističe 30. juna.

Komentari / 0

Ostavite komentar