Вулин: Зауставите кампању против Вучића!

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин затражио је данас од ОЕБС-а, представника великих сила и струковних удружења да зауставе кампању против, како је навео, грађанина Александра Вучиха и његове породице оценивши "да је у Србији најопаснија ствар бити члан Вучићеве породице или пријатељ".

Србија 09.06.2014 | 11:18
Вулин: Зауставите кампању против Вучића!

Он је затражио заустављање кампање или да бар, како каже, открију разлога због којих то чине.

Вулин је у писаној изјави оценио да у Србији има медијске и сваке друге слободе за све осим за Александра Вучића и његову породицу.

"Можете критиковати председника владе, председника СНС-а, министре у влади, коалиционе партнере у влади, али престаните да се бавите породицом Александра Вучића и престаните да сматрате неопростивим прекршајем ако било где и било кад неко каже нешто позитивно или дели ставове Александра Вучића", истакао је министар који је и председник Покрета социјалиста.

Он је оценио да је "најопаснија ствар" бити члан породице или пријатељ Александра Вучића "у којој ОЕБС и велике силе и струковна удружења, сви којима је стало до слободе и права човека морају да реагују" и покажу да то није Србија какву желимо.

"Тражим од ОЕБС-а, представника великих сила, струковних удружења да зауставе кампању против грађанина Александра Вучћа и његове породице или нам бар открију разлога за њено вођење", навео је Вулин.

Министар је посебно истакао да синоћни напад на брата Александра Вучића и, како је навео, константно представљање Вучића и његове породице као "зла и највећег проблема у Србији" нису могући у земљи у којој правила нису иста за све.

Заменик шефа Мисије ОЕБС у Србији Пола Тиди изјавила је синцох да постоје озбиљни проблеми по питању слободе медија у Србији, а да се на унапредењу слободе говора и медија већ ради заједно са владом, невладиним сектором и интелектуалцима.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

09.06.2014 09:48

Баш се промјенио Вулин после оне "оставке". Није ми јасно зашто он реагује када постоји министарство унутрашњих послова за такве случајеве?

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

09.06.2014 09:52

Наравно да су напади на Вуцица и на његову породицу и пријатеље велики,САД цим осјети да неко има снагу водје и да га народ воли, препадне се, јер је србин гадан кадаа је слозан. Исто је било и за врјеме Дјиндјица, како заврси. Америцка посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Главни Баја

09.06.2014 10:44

Вулин је себе поставио ка Вучићевог полтрона, јер само тако може бити неки министрић другачије никако.Можда је Вулин увидио да му се фотеља мрда, па се почео жешче увлаћити Вучићу у анални отвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

09.06.2014 13:01

Па кад је Вуциц трцао са Ивицом да потпису предају Косова тада је вазио за проевропскиг цовјека,е сад му ти исти из ЕУ забијају ноз у ледја,требао је да зна једном кад урадиш посао да цес добити ногу у дупе

ОДГОВОРИТЕ