Vulin: Zaustavite kampanju protiv Vučića!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin zatražio je danas od OEBS-a, predstavnika velikih sila i strukovnih udruženja da zaustave kampanju protiv, kako je naveo, građanina Aleksandra Vučiha i njegove porodice ocenivši "da je u Srbiji najopasnija stvar biti član Vučićeve porodice ili prijatelj".

Srbija 09.06.2014 | 11:18
Vulin: Zaustavite kampanju protiv Vučića!

On je zatražio zaustavljanje kampanje ili da bar, kako kaže, otkriju razloga zbog kojih to čine.

Vulin je u pisanoj izjavi ocenio da u Srbiji ima medijske i svake druge slobode za sve osim za Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

"Možete kritikovati predsednika vlade, predsednika SNS-a, ministre u vladi, koalicione partnere u vladi, ali prestanite da se bavite porodicom Aleksandra Vučića i prestanite da smatrate neoprostivim prekršajem ako bilo gde i bilo kad neko kaže nešto pozitivno ili deli stavove Aleksandra Vučića", istakao je ministar koji je i predsednik Pokreta socijalista.

On je ocenio da je "najopasnija stvar" biti član porodice ili prijatelj Aleksandra Vučića "u kojoj OEBS i velike sile i strukovna udruženja, svi kojima je stalo do slobode i prava čoveka moraju da reaguju" i pokažu da to nije Srbija kakvu želimo.

"Tražim od OEBS-a, predstavnika velikih sila, strukovnih udruženja da zaustave kampanju protiv građanina Aleksandra Vučća i njegove porodice ili nam bar otkriju razloga za njeno vođenje", naveo je Vulin.

Ministar je posebno istakao da sinoćni napad na brata Aleksandra Vučića i, kako je naveo, konstantno predstavljanje Vučića i njegove porodice kao "zla i najvećeg problema u Srbiji" nisu mogući u zemlji u kojoj pravila nisu ista za sve.

Zamenik šefa Misije OEBS u Srbiji Pola Tidi izjavila je sincoh da postoje ozbiljni problemi po pitanju slobode medija u Srbiji, a da se na unapredenju slobode govora i medija već radi zajedno sa vladom, nevladinim sektorom i intelektualcima.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

09.06.2014 09:48

Baš se promjenio Vulin posle one "ostavke". Nije mi jasno zašto on reaguje kada postoji ministarstvo unutrašnjih poslova za takve slučajeve?

ODGOVORITE
Name

domaci stranac

09.06.2014 09:52

Naravno da su napadi na Vucica i na njegovu porodicu i prijatelje veliki,SAD cim osjeti da neko ima snagu vodje i da ga narod voli, prepadne se, jer je srbin gadan kadaa je slozan. Isto je bilo i za vrjeme Djindjica, kako zavrsi. Americka posla.

ODGOVORITE
Name

Glavni Baja

09.06.2014 10:44

Vulin je sebe postavio ka Vučićevog poltrona, jer samo tako može biti neki ministrić drugačije nikako.Možda je Vulin uvidio da mu se fotelja mrda, pa se počeo žešče uvlaćiti Vučiću u analni otvor.

ODGOVORITE
Name

Md

09.06.2014 13:01

Pa kad je Vucic trcao sa Ivicom da potpisu predaju Kosova tada je vazio za proevropskig covjeka,e sad mu ti isti iz EU zabijaju noz u ledja,trebao je da zna jednom kad uradiš posao da ces dobiti nogu u dupe

ODGOVORITE