У Новом Саду погинуле двије дјевојке и младић

Несрећа се догодила на раскрсници Булевара ослобођења и Булеваром Цара Лазара, на семафору код Меркатора. Троје двадесетогодишњака, две девојке М.Л. и В.М. и један младић А.М. изгубили су живот, у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у ноћи између суботе и недеље, два сата после поноћи.

Србија 08.06.2014 | 11:00
У Новом Саду погинуле двије дјевојке и младић

До тешке и незапамћене овакве несреће дошло је у Новом Саду, на раскрсници Булевара ослобођења и Булеваром Цара Лазара, на семафору код Меркатора.

Настрадали су се налазили у аутомобилу „голф“, који се кретао Булеваром цара Лазара, право, док је возач „ауди 8“ Д.В. (21) из Новог Сада ишао са Моста слободе ка Булевару ослобођења.

Како незванично сазнајемо возач аудија имао је преко 1,1 промила алкохола у крви, а иначе возило се кретало брзином преко 160 км/х.

Ударац је био толико страшан да је аутомобил „голф“ од силине ударца „одкинуо“и стуб семафора, а делови овог аутомобила су били на све стране.

-Ово у свом животу нисам видео. Једна девојка је испала, док је сувозач остао на свом месту, а друга девојка која је била позади јадна нашла се у гепеку од кола – каже један младић, који је наишао у тренутку када је дошло до несреће.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Семберац

08.06.2014 11:24

Кад це дрзава пребузети несто.. ово се стално десава.. клинац вози А8 и гази ко му се надје на путу. Ово је страсно!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нина

08.06.2014 13:37

Страсно, возацке дозволе се купују... и све остало.

ОДГОВОРИТЕ