Сити чува свој тим

Управа Грађана не пушта најбоље играче.

Фудбал 07.06.2014 | 16:13
Сити чува свој тим

Сав бол који је Самир Насри евентуално имао због неодласка на Мундијал у Бразил брзо је нестао! Прво је његова девојка Анаре Атанес учинила да му дани буду занимљивији и лепши, а као шлаг на торту стигао је нови петогодишњи уговор. На који је Насри, наравно, моментално ставио свој печат!

Француски интернационалац, који је одиграо једну блиставу сезону у редовима Грађана, имао је још две године уговора, али је управа клуба одлучила да ништа не препусти случају и “веже“ хитроногог 26-годишњег везисту и тиме спречи евентуалне купце да направе пометњу.

Објава да је Насри потписао нови уговор биће испраћен и понудама нових, још јачих уговора, на адресу Александра Коларова, Едина Џека, Џоа Харта и Џејмса Милнера, пише угледни британски Телеграф.

Иако се очекују да балкански тандем и репрезентативни голман остану, једина дилема је Милнер, који жели много већу минутажу и битнију улогу. Међутим и тај "неспоразум" могао би бити решен ускоро.

Насри није омиљен у Француској, нити код селектора Дешана, али га зато власници из Абу Дабија и менаџер Мануел Пелегрини изузетно цене.

Коментари / 0

Оставите коментар