Siti čuva svoj tim

Uprava Građana ne pušta najbolje igrače.

Fudbal 07.06.2014 | 16:13
Siti čuva svoj tim

Sav bol koji je Samir Nasri eventualno imao zbog neodlaska na Mundijal u Brazil brzo je nestao! Prvo je njegova devojka Anare Atanes učinila da mu dani budu zanimljiviji i lepši, a kao šlag na tortu stigao je novi petogodišnji ugovor. Na koji je Nasri, naravno, momentalno stavio svoj pečat!

Francuski internacionalac, koji je odigrao jednu blistavu sezonu u redovima Građana, imao je još dve godine ugovora, ali je uprava kluba odlučila da ništa ne prepusti slučaju i “veže“ hitronogog 26-godišnjeg vezistu i time spreči eventualne kupce da naprave pometnju.

Objava da je Nasri potpisao novi ugovor biće ispraćen i ponudama novih, još jačih ugovora, na adresu Aleksandra Kolarova, Edina Džeka, Džoa Harta i Džejmsa Milnera, piše ugledni britanski Telegraf.

Iako se očekuju da balkanski tandem i reprezentativni golman ostanu, jedina dilema je Milner, koji želi mnogo veću minutažu i bitniju ulogu. Međutim i taj "nesporazum" mogao bi biti rešen uskoro.

Nasri nije omiljen u Francuskoj, niti kod selektora Dešana, ali ga zato vlasnici iz Abu Dabija i menadžer Manuel Pelegrini izuzetno cene.

Komentari / 0

Ostavite komentar