Трудницу шакама изударао по глави

Трудница Мирјана Петровић (31) из Томашице код Приједора тврди да ју је у трговини у Гомјеници, на радном мјесту, физички напао Предраг Лопар (28) из Гомјенице код Приједора.

Република Српска 07.06.2014 | 16:36
 Трудницу шакама изударао по глави

 

Напад се, како каже, десио у сриједу око 18 сати а Лопар је, док је стајала за касом, утрчао у трговину.

''Без ријечи и из чиста мира дохватио ме је за косу и шакама ме почео тући по глави све док нисам пала иза пулта, гдје ме више није могао дохватити. На тренутак сам изгубила свијест, но успјела сам некако устати. Све је трајало око пет минута, након чега је отишао.

Убрзо су стигли полиција и Хитна помоћ. Имам модрице по глави, али на сву срећу мом дјетету није ништа'', каже нападнута радница.

Тврди да је Лопара познаје површно, не дружи се с њим и врло ријетко га виђа.

''Он је супруг моје даље родице, а у родбинским везама је и с мојим супругом који иначе борави у Шведској. Прије три мјесеца било је неких породичних размирица због неких порука.

С том причом немам никакве везе и зато ми није јасно због чега је сад насрнуо на мене'',  истиче Мирјана, која ће ангажирати адвоката и тужити нападача.

Према незваничним сазнањима, Лопар је у сриједу, три сата након напада, у видно пијаном стању аутомобилом оборио и 50-годишњу бициклисткињу И. З. која је прошла с лакшим повредама. Приликом алкотестирања наводно су му измјерена два промила алкохола у крви.

Марија Матић, портпарол ЦЈБ Приједор, потврдила је да је власник трговине у којој се инцидент догодио полицији пријавио да је П. Л. физички напао његову радницу.  Против нападача ће, како се сазнаје  бити поднесена прекршајна пријава јер нападнута нема тежих посљедица.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Приједор

07.06.2014 12:42

Еххх та Томасица ......

ОДГОВОРИТЕ