Trudnicu šakama izudarao po glavi

Trudnica Mirjana Petrović (31) iz Tomašice kod Prijedora tvrdi da ju je u trgovini u Gomjenici, na radnom mjestu, fizički napao Predrag Lopar (28) iz Gomjenice kod Prijedora.

Republika Srpska 07.06.2014 | 16:36
 Trudnicu šakama izudarao po glavi

 

Napad se, kako kaže, desio u srijedu oko 18 sati a Lopar je, dok je stajala za kasom, utrčao u trgovinu.

''Bez riječi i iz čista mira dohvatio me je za kosu i šakama me počeo tući po glavi sve dok nisam pala iza pulta, gdje me više nije mogao dohvatiti. Na trenutak sam izgubila svijest, no uspjela sam nekako ustati. Sve je trajalo oko pet minuta, nakon čega je otišao.

Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Imam modrice po glavi, ali na svu sreću mom djetetu nije ništa'', kaže napadnuta radnica.

Tvrdi da je Lopara poznaje površno, ne druži se s njim i vrlo rijetko ga viđa.

''On je suprug moje dalje rodice, a u rodbinskim vezama je i s mojim suprugom koji inače boravi u Švedskoj. Prije tri mjeseca bilo je nekih porodičnih razmirica zbog nekih poruka.

S tom pričom nemam nikakve veze i zato mi nije jasno zbog čega je sad nasrnuo na mene'',  ističe Mirjana, koja će angažirati advokata i tužiti napadača.

Prema nezvaničnim saznanjima, Lopar je u srijedu, tri sata nakon napada, u vidno pijanom stanju automobilom oborio i 50-godišnju biciklistkinju I. Z. koja je prošla s lakšim povredama. Prilikom alkotestiranja navodno su mu izmjerena dva promila alkohola u krvi.

Marija Matić, portparol CJB Prijedor, potvrdila je da je vlasnik trgovine u kojoj se incident dogodio policiji prijavio da je P. L. fizički napao njegovu radnicu.  Protiv napadača će, kako se saznaje  biti podnesena prekršajna prijava jer napadnuta nema težih posljedica.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Prijedor

07.06.2014 12:42

Ehhh ta Tomasica ......

ODGOVORITE