Пожаревац: Убила мужа који је силовао

 

Исцепао ми је одећу и уплашила сам се да ће ме убити, рекла Снежана Пахла, осумњичена за убиства супруга Божидара.

Србија 07.06.2014 | 08:50
Пожаревац: Убила мужа који је силовао

 

Тврди да ју је супруг малтретирао.
- Нисам хтела да га убијем, само сам се бранила од њега. Дошао је и почео да виче да ће пајсером да ми развали врата. Уплашила сам се и отворила му сама.

Овим речима се пред инспекторима пожаревачке полиције бранила Снежана Пахла (52), која је осумњичена да је у четвртак ујутру убила мужа Божидара (58) у њеној кући у Старом Костолцу.

Снежана је испричала да су односи између њих двоје већ дуго били лоши, да ју је Божидар малтретирао и да су само формално били у браку. Живели су у истом дворишту, али у одвојеним кућама.

- У четвртак је улетео у моју кућу и напао ме. Нисам могла да се одбраним од њега и успео је да ми стргне одећу и да ме силује. Уплашила сам се да ће ме убити.

Некако сам се отргла и дохватила ножић који је стајао близу мене. Убола сам га двапут, а онда сам дохватила пајсер којим је хтео да ми развали врата и ударила га у главу - пренео је Снежанине речи Куриров саговорник из истраге.

Обливен крвљу, Божидар је изашао из куће и почео да се тетура, а онда је пао у дворишту.
- Изашла сам да видим да ли је жив. Видела сам да му је глава крвава и да више не даје знаке живота. Тада сам позвала полицију и Хитну помоћ и сама се пријавила - испричала је Снежана, која би данас требало да буде изведена пред тужиоца.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

анд

07.06.2014 09:46

цццц трагедија.

ОДГОВОРИТЕ