Požarevac: Ubila muža koji je silovao

 

Iscepao mi je odeću i uplašila sam se da će me ubiti, rekla Snežana Pahla, osumnjičena za ubistva supruga Božidara.

Srbija 07.06.2014 | 08:50
Požarevac: Ubila muža koji je silovao

 

Tvrdi da ju je suprug maltretirao.
- Nisam htela da ga ubijem, samo sam se branila od njega. Došao je i počeo da viče da će pajserom da mi razvali vrata. Uplašila sam se i otvorila mu sama.

Ovim rečima se pred inspektorima požarevačke policije branila Snežana Pahla (52), koja je osumnjičena da je u četvrtak ujutru ubila muža Božidara (58) u njenoj kući u Starom Kostolcu.

Snežana je ispričala da su odnosi između njih dvoje već dugo bili loši, da ju je Božidar maltretirao i da su samo formalno bili u braku. Živeli su u istom dvorištu, ali u odvojenim kućama.

- U četvrtak je uleteo u moju kuću i napao me. Nisam mogla da se odbranim od njega i uspeo je da mi strgne odeću i da me siluje. Uplašila sam se da će me ubiti.

Nekako sam se otrgla i dohvatila nožić koji je stajao blizu mene. Ubola sam ga dvaput, a onda sam dohvatila pajser kojim je hteo da mi razvali vrata i udarila ga u glavu - preneo je Snežanine reči Kurirov sagovornik iz istrage.

Obliven krvlju, Božidar je izašao iz kuće i počeo da se tetura, a onda je pao u dvorištu.
- Izašla sam da vidim da li je živ. Videla sam da mu je glava krvava i da više ne daje znake života. Tada sam pozvala policiju i Hitnu pomoć i sama se prijavila - ispričala je Snežana, koja bi danas trebalo da bude izvedena pred tužioca.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

and

07.06.2014 09:46

cccc tragedija.

ODGOVORITE